Vivo X50 Lite Ülkemizde Satışa Sunulacak

Vivo X50 Lite Ülkemizde Satışa Sunulacak

Çin merkezli teknoloji şirketleri, Türkiye pazarına girmeye devam ediyor. Popüler Çinli teknoloji şirketi Vivo ilerleyen günlerde Türkiye pazarına gireceğini açıklamıştı. Vivo’nun ülkemizde satışa sunacağı ilk akıllı telefon modeli belli oldu. 

2020 yılı ikinci çeyrek pazar payı verilerine göre dünyanın en büyük altıncı akıllı telefon üreticisi olan Vivo, 26 Ağustos tarihinde düzenleyeceği etkinlikte, Türkite’de satışa sunacağı ilk akıllı telefon modeli olan Vivo X50 Lite modelini duyuracak. 

Vivo X50 Lite Özellikleri Neler ?

6.38 inç ekran boyutuna sahip olan 2340 x 1080 ( Full HD+ ) çözünürlüğe sahip olan damla çentikli AMOLED ekran ile birlikte gelen Vivo X50 Lite modeli, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 665 işlemcisinden alıyor. 8 GB RAM ile desteklenen modelin depolama alanı ise 128 GB olarak tercih edilmiş. Vivo X50 Lite modelinin depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabiliyor. 

Arkasında 48 megapiksel ana kamerasının yanında 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kamerasından oluşan dörtlü kamera kurulumu ile birlikte gelen modelin ön kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğünde. 

4.500 mAh kapasiteli 18W hızlı şarj desteğine sahip olan bir bataryadan beslenen model, sadece 62 dakikada yüzde 70 şarj oluyor. Yurt dışında 399 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulan modelin ülkemizde 26 Ağustos tarihinde duyurulması ve Eylül ayında ise satışa sunulması bekleniyor.