Vivo X50 Lite Türkiye’de Satışa Çıktı

Vivo X50 Lite Türkiye’de Satışa Çıktı

Çin merkezli teknoloji şirketi olan Vivo geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına gireceğini açıklamıştı. Vivo’nun ülkemizde satışa sunacağı ilk akıllı telefon modeli Vivo X50 Lite modeli satışa çıktı. 

Çin merkezli teknoloji şirketlerinden birisi olan Vivo, geçtiğimiz günlerde 26 Ağustos tarihinde düzenleyeceği etkinlikle Türkiye macerasının başlayacağını açıklamıştı. Vivo’nun açıklaması, “Hayatta anlamlı yeniliklere yer açarak, her anı yaşanmaya değer kılmayı arzuluyoruz!” mottosuna sahip ve açıklamasını şu şekilde devam ettiriyor : “350 milyon kullanıcısı ve 2019’da 110 milyon adet cihaz satışıyla dünyanın önde gelen telefon markalarından biri olan Vivo, Türkiye faaliyetlerine başlıyor.” 

Vivo markasının ülkemizde satışa sunacağı ilk akıllı telefon modeli Vivo X50 Lite modelinin ilerleyen günlerde satışa sunulacağı aktarılıyordu. Eylül ayında satışa sunulacağı düşünülen Vivo’nun ülkemizdeki ilk akıllı telefonu bugün bir teknoloji mağazasının sitesinde satışa sunuldu. Vivo X50 Lite modelinin 128 GB depolama alanına sahip olan sürümünün fiyatı ( değişebilir ) 3.599 TL olarak belirlenmiş durumda. 

Vivo X50 Lite Özellikleri Neler ?

6.38 inç ekran boyutuna sahip olan 2340 x 1080 ( Full HD+ ) çözünürlüğe sahip olan damla çentikli AMOLED ekran ile birlikte gelen Vivo X50 Lite modeli, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 665 işlemcisinden alıyor. 8 GB RAM ile desteklenen modelin depolama alanı ise 128 GB olarak tercih edilmiş. Vivo X50 Lite modelinin depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabiliyor. 

Arkasında 48 megapiksel ana kamerasının yanında 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kamerasından oluşan dörtlü kamera kurulumu ile birlikte gelen modelin ön kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğünde. 4.500 mAh kapasiteli 18W hızlı şarj desteğine sahip olan bir bataryadan beslenen model, sadece 62 dakikada yüzde 70 şarj oluyor.