Valorant'a Yeni Skinler

Valorant'a Yeni Skinler

Para yatırmanın karaktere herhangi bir avantaj sağlamadığı nadir dijital oyunlardan olan Valorant, tutkunları için ilk kez ultra kaplama silahları sunuyor. Oyunu satın alırken herhangi bir ücret ödememeniz oyun içerisinde de işlerin böyle ilerleyeceği anlamına tabi ki de gelmemekte. Dudak uçuklatacak bu ultra silah kaplamasının fiyatını merak ediyorsunuz değil mi?

2020’nin en popüler oyunları arasında yerini zirvelerde alan Valorant, oldukça ihtişam verici olan Ejder Ateşi Silah Kaplamasını tüm oyun severlerinin beğenisine sundu. 10 Temmuz tarihinde oyuna toplamda 4 saat erişimin sağlanamayacağını oyuncularına duyuran Valorant’ n bu tarihte yapacağı güncellemede yeni silah kaplamasını getirmesi bekleniyor.

Skinler Ne Zaman Gelecek

Henüz oyuna eklenmemiş olan bu silah kaplaması daha gelmeden adından sıkça bahsettirmekte. 4 farklı silah için kullanılabilir olacak olan bu kaplama seti Valorant oyununun para birimi olan VP türünde tane fiyatı 2475. Valorant’ n resmi sayfasına göz attığınızda orada da karşınıza yeni Ejder Ateşi kaplamasının fiyatının bu şekilde çıkacağını göreceksiniz. Fakat burada unutmamamız gereken bir konu var oda bu kaplamanın toplam da 4 setten oluşması. Yani buda az önce verdiğimiz VP’ n 4 katı olacağı anlamına geliyor. Bu şekilde de hesapladığımızda toplamda 9900 VP olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içi fiyatı ise gerçek hayatta toplam da 100 dolara tekabül etmekte.

Başta da bahsettiğimiz gibi dudak uçuklatan bu fiyat yalnızca Ejder Ateşi kaplamasına sahip olabilmeniz için ödeyeceğiniz tutar. Eğer kaplama seviyenizi de yükseltmek isterseniz ayrıyeten farklı ödemeler yapmak zorunda kalacaksanız. Tabi bu tutara değip değmeyeceği sizlere ve belirlediğiniz bütçeye bağlı.

Kullanacağınız silahta atış hızı, hasarlamada artış vb. hiçbir ekstra etki sağlamayacak olan bu kaplama görsellik ve sunduğu özellik sayesinde düşmanınızın gözlerini büyülemez ise silahınıza katacağı tek artı ihtişamı olacaktır.

5’ er kişilik 2 farklı takımların birbirlerine karşı farklı stratejiler geliştirerek oynadıkları bu oyun bir takımın spike adı verilen bombayı kurması, diğer takımın bu bombayı çözmeye çalışması amaçlanan Riot Games tarafından geliştirilmiş bir oyundur. Riot Games aynı zamanda legue of legend oyununda yapımcısıdır.