Uncharted: The Lost Legacy Çıkış Tarihi Açıklandı!

Uncharted: The Lost Legacy Çıkış Tarihi Açıklandı!

Uncharted: The Lost Legacy oyununun çıkış tarihi duyuruldu! Uncharted serisinin bir “spin-off”u olarak karşımıza çıkacak olan oyun, serinin diğer oyunları gibi PS4’e özel olarak, 22 Ağustos günü Kuzey Amerika’da, 23 Ağustos günü ise Avrupa’da çıkışını gerçekleştirecek.

Bağımsız bir DLC olarak karşımıza çıkacak olan oyunun baş karakterleri, Nadine Ross ve Chloe Frazer’in de içinde bulunduğu bir trailer yayınlandı. Oyun, belirttiğimiz gibi, “bağımsız bir DLC” olarak çıkıyor; yani ayrı bir oyun olarak satışa sunulacak.

Naughty Dog, oyun fiyatının 40 dolar civarında olacağı duyurdu; ön-sipariş yapanlar, bir PS2 serisi olan ve PS4 için de geliştirilen “Jak and Daxter: The Precursor” üçlemesine, ücretsiz olarak sahip olabilecekler. Ön-sipariş yapanlar aynı zamanda, PS4 için Lost Legacy oyununun özel temasına da sahip olacaklar.

Birçok insanın, ufak bir genişleme paketi olarak düşündüğü bu oyun, firmanın yapmış olduğu son açıklamaya göre 10 saat civarında olacak. Naughty Dog, yapmış olduğu bu açıklamada Nathan Drake’nin oyunda yer almayacağını da -maalesef- duyurdu.

Oyunun trailer’ine aşağıdan ulaşabilirsiniz.