Uncharted Filminin Senaryosu Tamamlandı!

Uncharted Filminin Senaryosu Tamamlandı!

Sony Pictures'in neredeyse yılan hikayesine dönen Uncharted serisinin filme uyarlanma süreci için artık neredeyse sona gelindi. Birçok yönetmen değişikliği ile gündeme gelen ve defalarca vizyon tarihi ertelenen Uncharted filminin senaryosu sonunda tamamlandı.

Oyun sektöründeki oyunların beyaz perdeye uyarlanmasına son zamanlarda fazlasıyla alışığız. Aslında bu konuda ilklerden birisiydi Uncharted. 2014 yılında, çekimlerinin 2015 yılında başlanacağı söylenen Uncharted filmi, yönetmen değişiklikleri dolayısıyla bir türlü beklenilen aşamaya gelememişti. Öyle ki geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Night at the Museum, Stranger Things gibi yapımların yönetmenliğini yapan Shawn Levy'nin Uncharted filminin yönetmenliğine geçtiği açıklanmıştı. Bu haberden sonra ortalıktan bir süre kaybolan film, geçtiğimiz aylarda yeniden karşımıza çıkmıştı. Filmin yazarlığını üstleneceği açıklanan Joe Carnahan, Instagram üzerinden paylaştığı fotoğraf ile birlikte Uncharted'ın sinema filminin senaryosunu tamamladığını duyurdu.

uncharted

Joe Carnahan'ın yukarıdan da görebileceğiniz üzere yapmış olduğu paylaşımın altında şu yazmakta:

"Baştan aşağı tamamlandı. Artık GERÇEK iş başlıyor. Eğer Holywood genelinde bundan daha etkileyici derecede bir aksiyon senaryosu bulunuyorsa okumayı isterim. Çünkü bu şey gerçekten tam bir CANAVAR."

Yıllardır erteleme haberleri ile karşımıza çıkan film hakkında böyle bir açıklama duymak hepimizi sevindiriyor. Görünen o ki filmde bulunan aksiyon sekansları hepimizi fazlasıyla etkileyecek. Arad Productions, Atlas Entertainment ve Sony Pictures ortaklığı ile hazırlanacak olan film için son aşama oyuncu seçimleri. Daha sonra ise çekimler başlayacak.