Uncharted 4'ün Türkiye fiyatı belli oldu

Uncharted 4'ün Türkiye fiyatı belli oldu

Geçtiğimiz günlerde Türkçe dublaj fragmanı ile karşımıza çıkan serisinin son oyunu Uncharted 4: A Thief's End için yeni gelişmeler yaşandı. Türkçe dublaj ve alt yazı seçeneği ile çıkış yapacak olan Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu için Sony Türkiye, oyunun ülkemizdeki satış fiyatını belirledi. Belirlenen fiyat ise sadece oyunun ön sipariş fiyatı.

29 Şubat 2016 tarihinde ön siparişe açılacak olan Uncharted 4'ün Türkiye fiyatı 229 TL olarak belirlendi. Yani 229TL karşılığında  Playstation 4'e özel olarak çıkış yapacak olan Uncharted 4: A Thief's End'i Sony Center, Bimeks, Vatan, D&R, Teknosa, Media Markt ve Overgame'in internet siteleri üzerinden ön sipariş verebilirsiniz.

Tabi oyunu ön sipariş ile almanın da bir takım avantajları var. Uncharted 4'ün ön siparişe açıldığı gün 29 Şubat 2016 ile çıkış yapacağı 27 Nisan 2016 tarihleri arasında saltın alırsanız multiplayer modunda kullanabileceğiniz Naughty Dog puanına sahip olacaksınız. Ayrıca yine mutlilayer modunda geçerli olacak ön siparişe özel extra bir silaha ve Drake için ön siparişe özel bir kıyafete sahip olacaksınız. Geçtiğimiz günlerde Facebook sayfamızda yayınladığınız Uncharted 4 Türkçe Dublaj fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Uncharted 4'ün Türkçe fragmanı!

Posted by Bozuk Tuş on 24 Şubat 2016 Çarşamba