Uncharted 4'ün Hayatta Kalma Modunun Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Uncharted 4'ün Hayatta Kalma Modunun Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Naughty Dog’un geliştirdiği, Sony’nin ise yayıncılığını üstlendiği Uncharted serisinin son oyunu Uncharted 4’e merakla beklenen hayatta kalma modu bugün gelen yeni güncelleme ile birlikte yayınlandı. Modun çıkış fragmanı ise gün içerisinde oyuncularla paylaşıldı.

Uncharted 4 gerek hikaye moduyla gerekse online modlarıyla oyuncuları memnun etmeyi başardı ancak artık oyuncular normal modlardan sıkılmaya başladı. İşte bu oyuncular için onları sevindirecek bir mod duyurulmuştu. Geliştirici ekip Uncharted 4 için 2017’nin ilkbaharına kadar içerik desteğini esirgemeyeceğini belirtmiş ve bunun ilk durağının hayatta kalma modu olduğunu belirtmişti.

Bilmeyenler için hayatta kalma modu, birbirinden farklı aşamaları ve içerikleri olan dalgaların ardı sıra gelmesi ve her başarıyla tamamladığımız aşama sonrası yeni dalgaya geçtiğimiz bir mod. Tabi Uncharted 4 için daha geliştirilmiş ve farklı bir şekilde gelecek olan bu modda elli dalga olacak ve Shoreline’ın paralı askerleri ile başa çıkacağız. Her dalga sonrası zorlaşacak olan bu modda her dalga Libertalia kurucularından biri ile yaptığımız boss savaşlarıyla sona erecek. Ayrıca bu Libertalia kurucularının kendine özgü doğaüstü güçleri olacak. Peki son dalga olan ellinci dalgaya ulaşmak için ne yapmak gerekiyor? İşte burada Uncharted 4’ün farkı devreye giriyor. Diğer bilindik hayatta kalma modlarının yanı sıra Uncharted 4’ün hayatta kalma modunda sadece düşmanları öldürmek ve boss savaşlarını bitirmek yetmiyor. Aynı zamanda her dalgada verilen mini görevleri de tamamlamak gerekiyor. Bunlar belli bir bölgeyi savunmak, belli bir alanı ele geçirmek, bir eşyayı korumak gibi görevler olacak. Bu görevleri başarıyla tamamladıkça da ilerleyen dalgalarda size kolaylık sağlaması için yeni silahlar, mistik güçler gibi özellikleri açabileceksiniz. Ayrıca belirtilene göre sadece hayatta kalma modunda kullanılabilecek oyun içi eşyalar da oyuna eklenecek. Kolay, Orta ve Zor olarak 3’e ayrılan zorluk seviyeleri içerisinden Zor modda hayatta kalma modunu tamamlarsanız, Ezici adı verilen zorluk derecesi de açılacak.

Bugün yayınlanan güncelleme ile birlikte oyuna eklenen hayatta kalma modunun toplam boyutu ise 3.7 GB. Güncellemeyi PlayStation 4 konsolunuz üzerinden otomatik olarak indirebilirsiniz. Naughty Dog tarafından yapılan canlı yayın sırasında gösterilen çıkış fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.