Uncharted 4'ün ertelenme nedeni belli oldu

Uncharted 4'ün ertelenme nedeni belli oldu

Ne güzel önümüzdeki bahar ayında yeni bir oyuna kavuşuyoruz derken gelen erteleme hiç iyi olmamıştı, Uncharted 4'ün erteleme sebebi de şimdi ortaya çıktı.

Daha önce çıkış tarihi hakkında net bir şey söylenmese de oyunun yıl sonuna doğru çıkacağı belirtilmişti, ancak yakın zamanda çıkış tarihinde yapılan yeni değişiklik ile birlikte Uncharted 4 2016 yılının bahar ayına kaldı. Bu değişiklik ile birlikte kafamızda oluşan "neden" soru işaretine nihayet Uncharted 4'ün oyun yönetmeni Neil Druckmann tarafından açıklama geldi.

Yaptığı açıklamada Druckmann şunları söyledi; "Verilmesi zor bir karardı ve şimdiye kadar ertelediğimiz tek oyun The Last of Us olmasına rağmen 1 aylık ertelemeden dolayı kendimizi suçlu hissettik. Benzer sorunları Uncharted 4'de de yaşadıklarını söyleyen Druckmann oyunun ertelenmesi ile ilgili olarak ise senaryo sonu ile ilgili bir takım düzenlemeleri yapılmasını belirtti"

Uncharted serisinde bu güne kadar ana karakteri olarak kalan Nathan Drake için son oyun Uncharted 4 olmasından dolayı çok iyi bir senaryo finalinin hazırlandığı söyleniyor. Oyunun sonu ile ilgili detayları vermekten ve bizlerin hevesini kaçırmak istemeyen yönetmen Druckmann sadece oyunun sonu ile ilgili geniş çaplı bir çalışma yürütüklerini ve bu çalışmadan dolayı her şeyin istedikleri seviyeye ulaşmasını sağlamak için finali en başından yapmaya çalıştıklarını belirtti. Umarız ertelemeye değer bir final bizler ile olur.