Ubisoft Far Cry 6 İçin 4K Açıklaması Yaptı!

Ubisoft Far Cry 6 İçin 4K Açıklaması Yaptı!

Ubisoft tarafından ön plana çıkarılan ve herkes için karşımızda yer alan paylaşımlara göre çeşitli seçenekleri organize etti. Bu seçenekler hepimiz için bir renk ve tasarım yaratıyor. Yapılan bir paylaşıma göre Far Cry 6, Xbox One X ve Series X üzerinde 4K olarak oynanabilecek. Bu durum için haliyle yeni bir konsol savaşı olacak diyebiliriz. Hepimizle ilgili seçeneklerin ve farklılıkların organize edileceği bu çözümler için tek yapmanız gereken sizinle ilgili geniş yapıları kullanmanız olacaktır.

Zaman kaybetmeyin ve oyun dünyasındaki bu gelişmeleri sizler de incelemeye başlayın. Ubisoft’un etkinlikte gösterdiği en büyük yeni oyunlardan birisiyse Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 6’ydı. Ubisoft, etkinlikte Far Cry 6’nın sinematik fragmanını yayınladıktan sonra oyunun ön siparişlerini hemen başlatmış, oyunun çıkış tarihini ve fiyatını da açıklamıştı.

Bu konuya dair yeni gelişmeler oyunun yalnızca Xbox kanadında 4K şeklinde oynanabileceği göstermişti. Hepimiz için değişken ve hızlı bir dilde ilerleme kaydedecek olan oyun dünyası için tek bir tıklama yeterli olacaktır. Zaman kaybetmeyin ve sizler de bu süreçlere dair güncel çalışmaları ön plana çıkarmaya başlayın. Aşama aşama değişen ve yenilenen bütün oyun süreçleri için nasıl bir fiyat politikası izlenecek hep birlikte göreceğiz.

Ubisoft, bu doğrulamayı resmen yapmış olsa da nedendir bilinmez paylaşılan Tweeti silme kararı aldı. Ancak bu karar alınmadan önce zaten Far Cry 6 hakkında alınan bu karar pek çok yerde paylaşıldı. Ubisoft’un bu kararından da görebileceğimiz üzere yeni nesil konsollarla birlikte oyuncular, hangi konsolu almaları konusunda uzun bir düşünce sürecinden geçecekler. İlginç bir konsol savaşı bizleri bekliyor.