Ubisoft, Beyond Good and Evil 2'yi Tanıttı!

Ubisoft, Beyond Good and Evil 2'yi Tanıttı!

Bugünkü E3 2017 basın konferansı sırasında Ubisoft, Beyond Good and Evil 2’yi tanıttı.

Ubisoft, Montpellier ve Michel Ancel tarafından geliştirilen oyun, Beyond Good and Evil’in geri dönüşü niteliğinde.

Aşağıda Beyond Good and Evil 2’nin resmi açıklama metnini okuyabilirsiniz.

Ubisoft’un en çok sevilen oyunlarından birinde Sistem 3’e yapılan bir yolculuk! Yeni güneş sisteminde özgürlük ve kaderinizi tayin etme hakkını ele geçirmek için unutulmaz karakterlerle omuz omuza savaşın. Oyunu ister tek başınıza, isterseniz de arkadaşlarınızla birlikte mükemmel online oyun modunda oynayın.

Beyond Good and Evil 2, oyuncuları, çok kültürlü dünyalara taşıyarak orijinal ruhu sizlere yaşatıyor ve bu uçsuz bucaksız evrende sizlere yoğun bir drama vaat ediyor. Uzay Maymunu Projesi sayesinde Ubisoft Montpellier, oyunu kendi hayran topluluğu için geliştiriyor.

System 3, 24. Yüzyılda, hibrit köleler sayesinde Samanyolu’nda yıldızlar arası ticaretin ve kolonileşmenin merkezi haline geldi. Özel girişimler kaynaklar ve güç adına savaşırken ilk koloniciler hep birlikte yaşlı dünyanın kültürel ve ruhsal miraslarına varlıklarına bir anlam kattıkları için el onları selamlıyorlar. Yıldızlar arasındaki bu özgürlük ve kendi kaderinizi belirleme mücadelesinin yanı sıra düşük seviyeli bir korsandan gerçek bir kaptana dönüşebileceğiniz ve renkli bir mürettebata sahip olabileceğiniz bir macerayı sizlere sunuyoruz.

Oyunun yayınlanacağı platformlar henüz belli değil. Oyunun tanıtım trailer’ini aşağıdan izleyebilirsiniz.

[embed]