Türk oyun şirketi Lokum Games’ten lokum gibi 3 mobil oyun!

Türk oyun şirketi Lokum Games’ten lokum gibi 3 mobil oyun!

MMOFPS oyunu Zula'nın geliştiricisi Türk oyun şirketi Lokum Games'ten 3 yeni mobil oyunu Android için Google Play Store'da yerini aldı.

Daha önce 3D bilardo oyunu olan Pool Elite ile Android ve Facebook üzerinden oyuncular ile buluşan Lokum Games, IZE Gaming’in tarafından geliştirilen üç yeni yerli oyunu Android için Google Play Store'da yayınladı.

Kelime Yağmuru

Beyninizi zinde tutmak ve aynı zamanda eğlenmek istiyorsanız Kelime Yağmuru tamda size göre bir oyun. Oyunda bulunan sonsuz modda kendinizle yarışırken, çok oyunculu mod ile de oyunu oynayan diğer oyuncular ile yarışabilirsiniz. Kelime Yağmuru oynamak beyninizin hareket takip algısını ve görsel algınızı güçlendirirken reflekslerinizi de hızlandıracaktır.

Araba Manya

ArabaManya

Araba Manya'da amaç yıldızları toplamak, ancak bu o kadar da kolay değil. Bir çok bölümün olduğu oyunda haritalarda bulanan zorlu dağlar ve dik yokuşlar hedefinizin önündeki en büyük engellerden. Bir çok araç seçeneğinin de bulunduğu oyunda tek kişilik puan modunda kendinizle yarışırken, çok oyunculu modda ise oyunu oynayan diğer oyuncular ile yarışabilirsiniz.

Aç Gitsin

AcGitsin

Her yaştan insana hitap eden Aç Gitsin ile eğlenceli bir oyun deneyimi sizleri bekliyor. Ortalama 5 dakika süren karşılaşmaların yaşandığı oyunda amaç şehirlerde liderliği yakalamak.