Tropico 6, Haftaya Steam’de Bedava!

Tropico 6, Haftaya Steam’de Bedava!

Oyun severlerin özel bir yerde tuttukları Tropico 6 oyunu kendine has bir simülasyon oyunudur. Bu oyun içerik olarak pek çok kişiye hizmet etmekle kalmıyor, aynı zamanda kendi liderliğinizi de kuruyorsunuz. Oyun online olarak indirimde şuan ve %40 indirimle satışa sunulmuş durumda. Steam tarafından yapılan büyük indirim haftasında bu oyunu da çok uygun fiyatlarla satın alabiliyorsunuz.

Steam tarafından sunulan ve haftaya ücretsiz olarak ön plana çıkarılacak olan Tropico 6 oyunu için neler söyleyebiliyoruz peki? Gelin bir de ona bakalım. Bildiğiniz gibi birçok oyunun takibini yapan Steam Database, bu oyunun insanlar için önemine dikkat çekiyor ve çok daha iyi bir takipçiye sahip olduğunu söylüyor. İndirim haftası bittikten sonra bir süreliğine ücretsiz oynanabilecek olan bu oyun için yapılacak işlemler aslında çok net. Sisteme girip oyunu taşıyacaksınız kütüphanenize.

Tropico 6 nasıl bir oyun ve naslı oynanıyor?

Bu oyunla ilgili aslında pek çok konuşma var. Forumlarda sürekli oyunlara dair yeni gelişmelerden bahsediliyor. Bu yüzden bu oyunlarla ilgili yapılacak en güzel şey indirip oynamak. Çünkü hem simülasyon üzerinde hem de kendinize ait bir şehir kuruyorsunuz. Bu oyunda zaten Tropico şehrine dair yapılan çalışmalar önemli bir yapıya sahip. Yorumcular ve eleştirmenler tarafından gayet güzel yorumlarla ele alınan bu oyun için 78 puan alınmış durumda. Tabi oyun eleştirmenlerden genellikle tam puan alıyor. Müzikleri olmak üzere 4 farklı ek paket ile gelen oyun için çok güzel bir paket seçeneği sunuluyor dersek yanlış olmaz.

Oyunun ücretsiz olarak sunulacağı tarih! 

Oyunun ücretsiz olacağı tarihler: 9 Temmuz 20:00 ile 12 Temmuz 23:00 tarihine kadar oyuna erişim sağlayabilirsiniz.