Tomb Raider Anniversary Türkçe Yama

Tomb Raider Anniversary Türkçe Yama

Tomb Raider Anniversary uzun süredir oyun severlerin severek oynadığı oyunlardan birisi. Üstelik Tomb Raider Anniversary Türkçe yama sayesinde artık oyunu Türkçe olarak da oynayabilirsiniz. Steam üzerinden Tomb Raider severler için Türkçe yama paketi yayınlandı. Yapılan açıklamaya göre 4 kişilik ekip uzun süren hummalı çalışmaları sonunda içeriği %100 oranında Türkçeye çevirdi. Bütün Türkçe karakterlerin de desteklendiği bir yama ortaya çıkarıldı ve bu, TR hayranlarına ücretsiz, hediye olarak sunuluyor.

Tomb Raider Anniversary Türkçe Yama Kurulumu

Tomb Raider Anniversary Türkçe yama kurulumu oldukça basit. Eğer Windows Vista/7/8 kullanıcısı iseniz yüklemeye başlarken sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştırmanız, sisteminizdeki .NET Framework yazılımınızın da 4.5.1 ve sonrası olması gerekiyor. Yani güncel olması gerekiyor. Orijinal Steam, GOG ve CD versiyonlarına kurulumdaki adımları izleyerek yükleyebiliyorsunuz. Ardından da oyununuz tamamıyla Türkçeleşiyor.

Tomb Raider Anniversary Türkçe Yamanın Getirdikleri

Tomb Raider Anniversary Türkçe yama ile birlikte bütün oyun içi ve sinematiklerdeki yazılar, günlük bilgiler ve ipuçları Türkçeye çevriliyor. Bütün menü içerikleri Türkçe oluyor. Toby Gard ve Jason Botta’nın sunumlarıyla yaptıkları yorumlar Türkçeye çevriliyor. Elbette yorumlar, oyundaki saklı içeriklerin bulunmasına bağlı olarak ortaya çıkıyor ve yorumlar açıldıktan sonra menüde yer alan Yorum Kristalleri ayarını aktif ederek bölümleri tekrarlamanız gerekiyor. Tomb Raider Anniversary Türkçe yamayı yükledikten sonra oyuna girip Ayarlar/Dil seçeneğinden altyazıyı Türkçe yapmayı unutmamalısınız.