The Witcher Sezon 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

The Witcher Sezon 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Baş rolde Henry Cavill'ın olduğu ve milyonlarca izleyici ve oyuncu tarafından merakla beklenen

The Witcher

dizisinin ikinci sezonu için nihayet resmi çıkış tarihi belli oldu! Çünkü bugün WitcherCon canlı yayını sırasında Netflix,

The Witcher

serisinin beklenen ikinci sezonu için bir çıkış tarihi açıkladı. Kılıçlar önümüzdeki Aralık ayında tekrar sallanmaya başlıyor.

The Witcher Sezon 2

The Witcher Sezon 2 Resmi Çıkış Tarihi

Netflix'in resmi Twitter hesabı dün yaptığı paylaşım ile birlikte resmi olarak The Witcher Sezon 2 tarihini açıkladı. Peki, ikinci sezon da bizleri neler bekliyor olacak? İşte resmi özet:

"Yennefer'in Sodden Savaşı'nda hayatını kaybettiğine ikna olan Rivia'lı Geralt, Prenses Cirilla'yı bildiği en güvenli yere, çocukluğunun geçtiği Kaer Morhen'e getiriyor. Kıtanın kralları, elfleri, insanları ve iblisleri duvarlarının dışında üstünlük için uğraşırken, Kıta'nın kızı çok daha tehlikeli bir şeyden koruması gerekir: İçinde sahip olduğu gizemli güç."

The Witcher Sezon 2 resmi olarak 17 Aralık 2021 tarihinde Netflix üzerinden yayınlanacak.

The Witcher Sezon 2 Bölüm İsimleri Belli Oldu

Merak edenleriniz için, Netflix popüler dizinin ikinci sezonuna ait olan bölümlerin isimlerini de yayınladı. The Witcher 3 Sezon 2 bölüm isimleri aşağıdaki gibidir:

  • Bölüm 1: A Grain of Truth
  • Bölüm 2: Kaer Morhen
  • Bölüm 3: What is Lost
  • Bölüm 4: Redanian Intelligence
  • Bölüm 5: Turn Your Back
  • Bölüm 6: Dear Friend
  • Bölüm 7: Voleth Meir
  • Bölüm 8: Redacted

Yennifer (Anya Chalotra tarafından canlandırıldı) ve Ciri (Freya Allan tarafından canlandırıldı) bir başka videoda hakkında yorum yaptıkları 2. sezonda daha büyük bir role sahip olacaklar.

Bunun yanı sıra, CD Project RED'den Philipp Weber ve Blazej Augustynek, kitapları nasıl uyarladıklarına ve Geralt'ın dünyasını nasıl yarattıklarına dair bazı ayrıntıları tartışırken, WitcherCon ayrıca oyunların hayranları için bazı bilgiler verdi.

CDPR ayrıca yaklaşmakta olan The Witcher 3 Complete Edition'ın Netflix serisinden ilham alan bazı DLC'leri alacağını da söyledi.

Yakında çıkacak olan Witcher AR oyunu Monster Slayer hakkında bilgi ve daha fazlasını içeren tam WitcherCon canlı yayınını yukarıdan izleyebilirsiniz. CDPR'den başka bir sahne arkası ayrıntısıyla bu gece ikinci bir WitcherCon akışı da olacak.