The Witcher için Hayran Yapımı Kısa Bir Film Yayınlandı

The Witcher için Hayran Yapımı Kısa Bir Film Yayınlandı

Gerek makyajlardaki başarısı, gerekse Cosplayleriyle özellikle Instagram'da oldukça ün salan Maul, The Witcher için bambaşka bir konsepte daha imza attı.

Özellikle Geralt'a benzerliği yüzünden Cosplay çalışmalarını tamamen The Witcher yönüne çeviren ve birçok fuarda, etkinlikte Geralt Cosplay'i ile ün salan Maul bildiğiniz üzere en son The Witcher Duvar Takvimi hazırlamış ve satışa sunmuştu. Şimdi ise bambaşka bir konsepte atılan Maul, The Witcher için kısa bir film çekme kararı aldı. Film adı üstünde kısa film olsa da gereğinden fazla kısa olarak yaklaşık 4.5 dakika. Tabii çokta başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Maul'un özellikle Geralt Cosplay'inde ne kadar başarılı olduğunu hepimiz biliyoruz fakat oyunu fazlasıyla yansıtamaması, Geralt dışındaki karakterlerin kostümsel yetersizliği ve dövüşlerin fazlasıyla yapmacık gözükmesi bu kısa filmin güzelliğini perdelemiş durumda. Kısa filmin konusundan bahsedecek olursak Geralt ve Triss, Wild Hunt süvarilerine karşı bir savaş veriyor ve bu 4.5 dakika boyunca bunu seyrediyoruz.

Çok fazla özenilmemiş olsa da özellikle The Witcher serisi sevenlere hitap eden bu kısa filmi hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.