The Last of Us: Part II Ön Siparişe Açıldı!

The Last of Us: Part II Ön Siparişe Açıldı!

Duyurusundan bu yana gündemden düşmeyen The Last of Us: Part II, bugünden itibaren ön siparişe açıldı. Oyunun fiyatı ise dudak uçuklatacak cinsten.

Naughty Dog'un geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği The Last of Us'ın devam oyunu olacak olan The Last of Us: Part II, Sony'nin dağıtımcılığı ile birlikte ilk oyunda olduğu gibi PlayStation 4'e özel olarak çıkış yapacak. İlk olarak PlayStation Experience 2016'da gün yüzüne çıkan The Last of Us: Part II, etkileyici tanıtım videosuyla da gözlerimizin pasını silmeyi başardı. Oyuncular için merakla bekleyiş süreci başlamışken, birçok oyuncu da hayran yapımı çalışmalar yapmaya başladı. Ellie'nin tanıtım fragmanında söylediği şarkının coverları, fan yapımı görseller, Ellie'nin fragmandaki dövmesinin benzeri gibi birçok farklı çalışma, oyunun duyurusundan bu yana ortaya çıkan görüntülerden sadece birkaçı. Oyuncular bu tür çalışmalarla bekleyiş sürecini geçirirken Amazon oyunun ön siparişlerinin başladığını duyurdu. Fiyatsa özellikle Türkiye'deki oyuncuları hiç mutlu etmeyecek.

Amazon üzerinden ön siparişe açılan The Last of Us: Part II, 70 euro gibi bir fiyattan satışa sunuldu. Oyunun açıklama bölümünde ise "Şimdi ön sipariş verebilirsiniz. Ürün elimizde olduğu anda size teslim ederiz." ibaresi bulunuyor. Tabii fiyat yanı sıra en merak edilen kısım çıkış tarihi fakat siparişte çıkış tarihi belirtilmiyor. Oyunun ülkemize temini bakımından baktığımızda 70 euro bir hayli yüksek fiyat. Ülkemizdeki vergiler de göz önünde bulundurulduğunda 400 TL'den ucuz bir rakama The Last of Us: Part II'ye sahip olmak oldukça zor olacak gibi görünüyor.