The Last of Us Part 2 Oyununda Büyük Sürpriz

The Last of Us Part 2 Oyununda Büyük Sürpriz

Satışa sunulduğu günden bu yana büyük bir beğeni ve oyuncu kitlesi oluşturan, kısa sürede milyonlarca oyuncunun en sevdiği oyun haline gelen The Last of Us Part II, yeni bir güncelleme ile karşınızda…

Grounded adındaki en zor seviyeyi bitirmeyi başaran oyuncular finalde Joel ile karşılaşacaklar! The Last of Us Part 2 için sunulan güncelleme, oyun için yeni bir zorluk seviyesini ifade ediyor. Bu güncelleme ile The Last of Us Part II oyuncuları, oyunun en zor halini oynamış olacaklar. Yine de oyunda uzman haline gelmiş oyuncular bu zorluk seviyesinde de engel tanımayarak başarıya ulaştılar.

Twitter’dan paylaşımda bulunan The Last of Us Part II oyuncularından biri, Grounded isimli zorluk seviyesini de geçtiğini belirtirken, oyunun final sahnesinin hemen ardından ekrana yansıyan ‘Credit’ kısmında yer alan bir detaya dikkatleri çekmiş oldu. Joel’un oyunun hemen başında iken Ellie için çalmış olduğu ‘Future Days’ şarkısının tam hali kulaklara keyif veriyor olacak. Tabi bu özellik bu zorluk seviyesine özel olarak yer almış durumda.

Peki güncellemede başka neler oldu? Son gelen güncelleme, The Last of Us Part II oynarken bize ne gibi detaylar yaşatacak?

Yeni güncelleme tabi ki oyuna birçok özelliği beraberinde getirmiş oldu. Gerçekçi zorluk seviyesine ulaşan oyun, artık daha az mühimmatla ve zorlu düşmanlarla mücadele ederek finale ulaşmanıza neden olacak. Bunun yanında ekran göstergeleri ve dinleme modu da yenilikler arasında yer alıyor. Bazı seçeneklerin yanı sıra ön sipariş hediyeleri de oyunculara sunuluyor.

Ayrıca bu zorluk seviyesinde kalmak yok. Öldüğünüz anda son kayıt edilen yerden değil oyunun en başından başlamak zorundasınız.