The Division'ın Görev Listeleri Belli Oldu!

The Division'ın Görev Listeleri Belli Oldu!

Tom Clancy's The Division artık remi bir şekilde satışa sunuluyor. 2013 senesindeki E3 ilanından bu zamana büyük bir ilgiyle beklenilmekte olan oyun amacıyla bugün enteresan bir durum daha yaşandı. The Division oyununun dosyaları ile ilgili yapılmış olan inceleme, oyun içinde bizleri 26 tane görevin beklemekte olduğunu ortaya çıkarttı.

The Division'ın Görev Listeleri Belli Oldu!

Reddit üstünden yayına sokulmuş olan ekran alıntısında, oyun içinde bulunan görevleri ve ardından oyunculara sunulması planlanacak olan, ancak şu anlık ücret verilerek oynanıp oynanmayacağı bilinmeyen kolaylıkla indirilebilir içerik görevlerin de bulunduğunu görebilmekteyiz.

The Division'ın Görev Listeleri Belli Oldu!1

Bu listedeki indirilebilir içeriklere bakıldığında ilk etapta göze çarpan ise DLC01, yani Kill the Tank. Bu düzeyin her ne kadar Season Pass doğrultusunda yayınlanacak üç içerik içinden biri olabileceği düşünülmüş olsa da, Ubisoft tarafından para ödemeden oyunculara sunulmuş olacak, içerisinde küçük küçük görevler ve Destiny oyunundaki Raid aynısı oyun biçim ve seçeneklerinin yer alacağı bir eklentinin olabileceğini düşünmekteyiz.

Bununla beraber dikkat edilmesi gerekli olan bir nokta ise The Division'ın önceki sürümlerinde görmüş olduğumuz, ancak oyunun yarın yapılacak olan çıkış oyunlarının erişimine kapalı şekilde olacak olan Brooklyn. Bu alanından aynı şekilde sonradan gelecek olan bir eklenti ile erişime açılması düşünülmektedir.