Super Mario Run'ın Android'e Çıkış Tarihi Açıklandı

Super Mario Run'ın Android'e Çıkış Tarihi Açıklandı

Nintendo‘nun geliştiriciliğini üstlendiği, Android için 2017 yılında çıkması beklenen Super Mario Run bildiğiniz üzere 29 Aralık tarihinde Android platformu için Google Play’deki yerini almıştı. İndirilebilir halde olmayan fakat ön kayda açılan yapımın ne zaman indirmeye açılacağı ise bugün belli oldu.

Super Mario Run, gerek reklam kampanyaları gerekse marka değeri ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Öncelikle iOS platformu için çıkışını gerçekleştiren yapım, bu platformda 50 milyon indirme rakamına ulaşmayı başardı. Android platformu içinde geçtiğimiz ayın 29'unda ön kayda açılan Super Mario Run'ın ne zaman indirilebilir hale geleceği ise belli değildi. Bugün Nintendo'nun Japonya kaynaklı resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklama ile birlikte oyunun Android platformuna Mart ayında çıkışını gerçekleştireceği resmi olarak duyurulmuş oldu. Ön kaydın ardından bu kadar süre olması Android platformu için şaşırtılır bir durum çünkü Android kullanıcıları yaklaşık 2 ay gibi bir süreç beklemek zorunda kalacak. Bu aradaki zaman boyunca oyuna halen ön kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Nintendo'nun açıklamasına göre, ön kayıt gerçekleştiren oyunculara fazladan hediye sunulacak. Ayrıca oyun çıkar çıkmaz bildirim alacaksınız.

Çıkışı ile birlikte ilk günden milyonlarca kişinin oynamaya başladığı Super Mario Run’da eski Mario oyunlarına nazaran farklı bir oynanış dinamiği bulunuyor. Online dahil 3 adet moda sahip yapımda ilk 3 bölüm ücretsiz olsa da, devamı için 26,99 TL‘lik bir ödeme yapılması gerekiyor. Eğer sizde halen Super Mario Run için ön kayıt gerçekleştirmediyseniz ve kaydınızı yapmak istiyorsanız buradan işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.