Super Mario Run, Google Play'de Yerini Aldı

Super Mario Run, Google Play'de Yerini Aldı

Nintendo'nun geliştiriciliğini üstlendiği, Android için 2017 yılında çıkması beklenen Super Mario Run bugün itibari ile Android platformu için Google Play'de yerini aldı. Şuanda indirilebilir halde olmayan fakat ön kayda açılan yapım çok yakında Android oyuncularının beğenisine sunulacak.

İlk olarak sadece iOS platformu için çıkışını gerçekleştiren Super Mario Run, ilk gününde milyonlarca oyuncuya ulaşmış ve yeni bir Pokemon GO olayı yaşanır mı diye acaba dedirtmişti. Android kullanıcıları için 2017 yılının beklenilmesi söyleniyordu fakat oyun bugün sürpriz bir şekilde Google Play'de yerini aldı. Oyun şuanda indirilebilir olmasa da eğer oyunu ilk oynayanlardan biri olmak istiyorsanız ön kayıt yaptırmanız yeterli. Ayrıca ülkemizde oyuna Google Play'den erişmek mümkün olmayabilir çünkü Nintendo'nun yaptığı duyuruya göre oyun ilk olarak Pokemon GO'da olduğu gibi bazı ülkelere açılacak. Bunlardan birisinin Nintendo'nun merkezi olan Japonya olabileceği düşünülüyor. Ülkemize ise ne zaman geleceği veya ilk olarak çıkış yapacağı ülkelerden biri olup olmayacağı konusunda bilgi yok.

Çıkışı ile birlikte ilk günden milyonlarca kişinin oynamaya başladığı Super Mario Run'da eski Mario oyunlarına nazaran farklı bir oynanış dinamiği bulunuyor. Online dahil 3 adet moda sahip yapımda ilk 3 bölüm ücretsiz olsa da, devamı için 26,99 TL'lik bir ödeme yapılması gerekiyor.