Şubat Ayının Ücretsiz Xbox Oyunları Belli Oldu

Şubat Ayının Ücretsiz Xbox Oyunları Belli Oldu

Her ay Xbox 360 ve Xbox One kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunan Games with Gold servisinin Şubat ayında oyunculara sunacağı oyunlar belli oldu.

Bugün Microsoft'un yapmış olduğu duyuru ile birlikte Şubat ayında Xbox 360 ve Xbox One kullanıcılarına ücretsiz olarak verilecek oyunlar açıklandı. 2013 yılından bu yana oyunculara hizmet veren Games with Gold servisi, her ay oyunculara bazı yapımları ücretsiz olarak sunuyor. Tabi bu servisin sağladığı oyunları ücretsiz olarak edinmek içinde bazı gereklilikler bulunuyor. Xbox Live için Gold aboneliğine sahip olmanız durumunda her ay toplamda 4 adet ücretsiz oyuna sahip olabiliyorsunuz. Peki bu ay hangi oyunlar ücretsiz olarak sunuluyor?

Her ay olduğu gibi bu ayda 4 oyunun 2'si Xbox 360 için, 2'si ise Xbox One için sunuluyor. Ayrıca unutmadan belirtelim, Xbox 360 için sunulan oyun geriye uyumluluk sistemi sayesinde Xbox One platformunda da oynanabiliyor.

[baslik]Şubat Ayının Ücretsiz Xbox Oyunları[/baslik]

Xbox 360

  • Monkey Island 2: SE (1 Şubat - 15 Şubat)
  • Star Wars: The Force Unleashed (16 Şubat - 28 Şubat)

Xbox One

  • Lovers in a Dangerous Spacetime (1 Şubat - 28 Şubat)
  • Project Cars (16 Şubat - 15 Mart)

Son olarak, bu ayın 16'sında ücretsiz olarak sunulan Killer Instinct Season 2'nin de 15 Şubat tarihine kadar Xbox One platformunda ücretsiz olarak oynanabileceğini de belirtelim.