Steep'den 4K Kalitesinde Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

Steep'den 4K Kalitesinde Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

Ubisoft'un geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği, kış sporlarını oyunculara en iyi şekilde deneyimleme şansı veren Steep'den 4K kalitesinde yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Bu yılın E3 fuarında duyurulan spor temalı Ubisoft'un yeni yapımı Steep'den bugün yeni bir oynanış videosu bizlerle buluştu. Daha öncelerde Assassin's Creed, Splinter Cell gibi başarılı yapımlara imza atan Ubisoft'un geliştirdiği Steep, spor oyunları türünde bu ekibin ilk yapımı olacak. 2013 yılından bu yana geliştirilen Steep, kış sporları tutkunları için benzersiz bir deneyim yaşatacak. Spor türü bir oyun olsa da açık dünya oynanışına sahip olan yapım Alpler'de geçecek. Oyunda kayak, yamaç, kar kayağı gibi kış spor türleri yer alacak. Açık dünya oynanışına sahip olması ile birlikte kendine özgü bir de haritaya sahip olan yapımda ek görevler ve gizli görevlerde bulunacak. Gizli görevlere ulaşmak için haritayı araştırmanız gerekecek. Bunun içinde ya haritayı gezmelisiniz, ya da dürbününüz sayesinde etrafı kolaçan etmelisiniz. Çevrimiçi özelliğe de sahip Steep'de isterseniz arkadaşlarınızla görevlere giriş yapabileceksiniz.

2 Aralık tarihinde PC, PlayStation 4, Xbox One için raflardaki yerini alacak olan Steep'ten gelen 4K kalitedeki yeni oynanış videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

[baslik]Steep Yeni Oynanış Videosu[/baslik]