STEAM ÜCRETSİZ OYUN TAVSİYELERİ

STEAM ÜCRETSİZ OYUN TAVSİYELERİ

Dönem dönem farklı indirimler yapan, bazı ücretli oyunları kısmı zaman dilimleri içerisinde ücretsiz yaparak dijital oyun severlere daha fazla oyun seçeneği sunan Steam kullanıcıları için bazı oyunları da ücretsiz olarak sunmakta. Bu yazımızda sizler için Steam ücretsiz oyun tavsiyelerini hazırladık.

Zula

Türk yapımı ilk ve tek çok oyunculu, online birinci şahıs nişancı oyunu olan Zula bu başarının hakkını vererek oldukça büyük bir kitleye sahip ve gün geçtikçe daha da büyüyor. Karakterlerin Türk insan simalarını andırması, metro istasyonu, Üsküdar ve sahil gibi yerlerde geçmesi oyun severleri oyuna daha da bağlamış durumda. Sistem gereksinimleri çok büyük olmasa da grafikleri oldukça başarılı olan bu oyunu Steam’ de ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Ayrıca Steam artık mobil cihazlarda da oynayabilirsiniz.

Knight Online

İster tek oyunculu ister de çok oyunculu oynayabileceğiniz Knight Online içerisinde 19 adet server bulunan ve oynamak için mecburen herhangi birini seçmek zorunda olduğunuz bir oyundur. Oyun level sistemi üzerine kuruludur. Ve son level 83’dür. Oyunda bulunan rakipleriniz ise canavarlardır. Onları mağlup ettikçe xp kazanırsınız. Dünya çapında oynanan bu oyun bazı ülkelerde ücretli olmasına rağmen Türkiye ve çoğu ülkede ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulmakta.

World of Warships

Savaş gemisi oyunu olan World of Warships kendini sürekli yenileyen ve farklı özellikleri ile karşımıza çıkan güzel bir oyun. Yapacağınız strateji ve istatikler ile savaş kazanabileceğiniz World of Warships de oyun haritasını bilmek ve ona göre ilerlemek size büyük bir avantaj sağlayacaktır. 55 GB kullanılabilir alan isteyen bu oyunu Steam uygulaması üzerinden ücretsiz sahip olabilirsiniz.

March of Empires

March of Empires oyununu oynamaya başladığınız anda kendinizi büyük bir macera ve aksiyonun içerisinde bulacaksınız. Kral, Çar ve sultanlardan oluşan 3 sınıftan herhangi birini tercih ederek oyuna başlayabilir ordularını yöneterek kendine dünyanın birçok yerinden dostlar edinebilirsin.

Büyük bir strateji gerektiren bu akıl oyunu ve diğer bahsettiğimiz oyunları steam üzerinden ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz.