Steam'da 20 TL'den Ucuza Alabileceğiniz En İyi 20 Oyun

Steam'da 20 TL'den Ucuza Alabileceğiniz En İyi 20 Oyun

Yaz döneminin gelmesi ve yaklaşan tatille beraber, sizler için hazırladığımız ve yayaş yavaş geleneksel bir hale gelmeye başlayan, "Şu Fiyattan Ucuz, En İyi Steam Oyunları" listemizin 20 oyunluk versiyonuyla karşınızdayız!

Her bütçeye göre çeşitli oyunlar bulabileceğiniz, Steam'da yer alan 20 TL altı, en iyi oyunları sizler için listeledik. İyi eğlenceler!

Undertale

[embed]

Undertale'ye hoş geldiniz! Canavarlarla dolu bir yeraltı dünyasına düştüğünüz bu "Role Play" oyununda, ya düştüğünüz bu berbat yerden kurtulun ya da sonsuza kadar burada kalın!

[linkbox tur=steam fiyat=18TL boyut=200MB gelistirici=tobyfox link=

Uyarı: Oyun, ışık duyarlılığı ya da epilepsi ve benzeri hastalıklara sahip oyuncular için tehlikeli olabilir.

Human Resource Machine

[embed]

Bulmacaları çözmek için küçük ofis çalışanlarını programla. İyi bir personel olman gerekiyor; çünkü makineler işini elinden almak için geliyorlar!

Human Resource Machine, meraklıları için bir bulmaca oyunudur. Her bölümde, patronun verdiği emirler eşliğinde, küçük ofis çalışanlarını programlayarak bir makine gibi çalışman gerekiyor. Eğer başarılı olursan devasa ofis binasında bir sene daha çalışmak için bir sonraki bölüme terfi edebilirsin.

Daha önce programlama yapmadıysan endişelenme-programlama sadece bilmece çözmektir. Tüm o 1'leri, 0'ları ve korkunç ayraçları bir kenara attığında programlama dediğin basit, mantıksal, güzel ve herkesin anlayıp onunla eğlenebileceği bir şeydir. "Zaten uzmanım" mı diyorsun? Sana özel zorlu görevler de olacak.

World of Goo'nun tasarımcısından ve Little Inferno'nun arkasındaki ekipten. İyi eğlenceler! Yönetim sizi izliyor.

[linkbox tur=steam fiyat=18TL boyut=200MB gelistirici="Tomorrow Corporation" link=

Penumbra: Black Plague Gold Edition

[embed]

Penumbra: Black Plague Gold Edition, Penumbra: Black Plague ve oyunun puzzle eklentisi olan Penumbra: Requiem’i bizlere aynı anda sunuyor.

Cesur araştırmacı Philip, kapana kısıldığı bu gölgelerle dolu yeraltı kompleksinde, babasının kayboluşunun arkasındaki gerçeği açığa çıkarmakta son derece kararlıdır.

Düşmanlarla çevrili ve her taraftan gelen bir şiddete maruz kalan Philip, akli dengesini tehdit eden psikolojik şiddetle başa çıkmaya çalışırken bir yandan da ipuçlarını toplayıp bulmacaları çözmek zorundadır.

Peki Philip, korkusuna hükmedip kendisini bir ömür boyu yakasını bırakmayan gizemin arkasındaki gerçeği keşfedebilecek mi? Bu kararı sadece siz verebilirsiniz…

[linkbox tur=steam fiyat=18TL gelistirici="Frictional Games" link=

Rusty Lake: Roots

[embed]

James Venderboom'un hayatı, kendisine miras kalan evin bahçesinde bulduğu özel bir tohumu ekmesiyle aniden değişir. Hayat ağacında portreleri açarak soyağacınızı geliştirebilirsiniz.

Rusty Lake: Roots, Cube Escape serisinin ve Rusty Lake Hotel'in geliştiricisi, Rusty Lake'nin ikinci macera oyunu.

[linkbox tur=steam fiyat=6TL boyut=100MB gelistirici="Rusty Lake" link=

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered

[embed]

İlk kez 2005 yılında piyasaya çıkan Fahrenheit, interaktif anlatımda sinema ve oyun dünyalarıyla tanışırken kendi kültürünü eğlence peyzajıyla oynamaya zorlayan bir geliştirmeydi. Bu yeni düzenlenmiş sürümde, güncellenmiş grafikler, kumanda desteği ve oyunun kesilmemiş/sansürsüz uluslararası versiyonu yer alıyor.

Muhteşem katmanlı bir anlatım, yenilikçi sunum ve ünlü Hollywood bestecisi Angelo Badalementi'nin şirin bir parçası olan Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered, doğaüstü cinayet gizeminin kesin versiyonu olarak hayranlarının karşısına çıkıyor.

[linkbox tur=steam fiyat=18TL boyut=15GB gelistirici="Aspyr - Quantic Dream" link=

Limbo

[embed]

Limbo, Danimarkalı oyun geliştiricisi Playdead tarafından hazırlanan platform/bulmaca türünde bir video oyunudur.

Kız kardeşinin durumdan endişe duyan bir çocuğun, Limbo'nun karanlık ve tehlikeli dünyasına girmesini konu ediniyor. Birçok ödül almış ve oyuncuların büyük beğenisini kazanmış bu oyunu, kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

[linkbox tur=steam fiyat=18TL boyut=150MB gelistirici=Playdead link=

Gunpoint

[embed]

Gunpoint, insanları kandırmak için çeşitli imkanlar sağlayan gizli bir bulmaca oyunudur. Yüksek güvenlikli binalara girip müşterilerinden, hassas veriler çalmak gibi işler alan serbest bir casusu oynuyorsunuz.

Güvenliği atlatmak için ana cihazınız olan "Crosslink"i yaratıcı bir şekilde kullanmalısınız. Bu cihaz size, bütün güvenlik sistemlerinin nasıl bağlandığını görme imkanı sağlar. Bu bağlantıları dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz ve güvenlikleri dilediğiniz gibi tuzağa düşürebilirsiniz.

[linkbox tur=steam fiyat=18TL boyut=700MB gelistirici="Suspicious Developments" link=

Half-Life 2

[embed]

Yıl 1998. Half-Life, oyun endüstrisini sürükleyici kurgusal hikayesi ve çarpıcı aksiyonu bir araya getirerek şoka uğratır. 50'den fazla “yılın oyunu” ödülü alan ve PC Gamer tarafından "Tüm Zamanların En İyi PC Oyunu" olarak adlandırılan Valve'nin çıkış oyunu, dünya çapında sekiz milyondan fazla kopya satar.

Ve şimdi. İlk oyunun verdiği merakı, mücadeleciliğini ve yaşattığı hisleri, şaşırtıcı derecede gerçekçi ve ilgi uyandırıcı hâle getiren Half-Life 2, fiziksel çevreden, dost ve düşman karakterlerin duygu ve davranışına kadar etrafındaki her şeye etki ediyor.

Oyuncular tekrar, kendini uzaylı yaratıkların baskınına uğramış, kaynakları tükenmiş ve nüfusa gittikçe azalan bir dünyada bulan bilim adamı Gordon Freeman'ın levyesini ellerine alacaklar. Kendisine destek olan insanlar için endişelenen Freeman, dünyayı ve insanlığı Black Mesa'da yaşanan hatanın sonuçlarından kurtarmak için kimsenin istemeyeceği bir göreve itilecek.

[linkbox tur=steam fiyat=18TL gelistirici=Valve link=

Half-Life

[embed]

Elliden fazla yayın organı tarafından, "Yılın Oyunu" olarak adlandırılan, Valve'nin sahneye ilk çıktığı yapım olan ve ödül kazanmış teknoloji ile yaratılmış bu macera, oyuncuların gerçekçi ve korkunç bir dünyada nasıl hayatta kalacaklarını düşündürmektedir. Ayrıca arkadaşlarınıza ve dünya etrafındaki düşmanlara karşı oynamanızı sağlayan çok oyunculu modu da içerir.

[linkbox tur=steam fiyat=18TL gelistirici=Valve link=

Papers Please

[embed]

Komünist Arstotzka devleti, komşu Kolechia ile 6 yıllık bir savaşı sonlandırır ve hakkı olan sınır şehri Grestin’in yarısını alır.

Göçmenlik müfettişi olarak göreviniz, Kolechia'dan Grestin'in, Arstotzkan tarafına giren insanların akışını kontrol etmektir. Göçmenlerin ve iş arayan ziyaretçilerin arasında gizli kaçakçılar, casuslar ve teröristler var.

Yalnızca gezginler ve Başvuru Bakanlığı'nın ilk muayene, arama ve parmak izi sistemleri tarafından sağlanan belgeleri kullanarak Arstotzka'ya kimin girebileceğine, kimlerin reddedileceğine ya da tutuklanacağına karar vermelisiniz.

[linkbox tur=steam fiyat=18TL boyut=100MB gelistirici=3909 link=

Town of Salem

[embed]

Salem kasabasında kanuna hükmetmeye ne dersiniz? Eğlenceli bir multiplayer oyunu olan Town of Salem, sizi hem yargıç hem de infazcı koltuğuna oturuyor. Yaptığınız oylamalarla başkalarının hayatına son verebileceğiniz gibi, onlar da sizin boynunuza ilmeği geçirmek için fırsat kollamaktalar.

[linkbox tur=steam fiyat=18TL boyut=500MB gelistirici=BlankMediaGames link=

Counter Strike: Condition Zero

[embed]

Genişletilmiş “Görev Turu” operasyonu ve sayısız çatışma modları gibi birçok yeni içerik eklenmiş olan Counter-Strike’nin ödüllü oyunu ile 12 tek oyunculu göreve sahip Counter-Strike Condition Zero, sizlere mükemmel bir multiplayer deneyimini bir arada sunuyor.

[linkbox tur=steam fiyat=18TL gelistirici=Valve link=

Counter Strike

Aslında bu oyun için bir şeyler yazmak anlamsız. Şimdi size, "Counter Strike nedir?" olayını mı anlatacağız?! Çocukken hepimizin saatlerini, günlerini, belki de senelerini harcadığı Counter Strike nedir, elbette biliyorsunuz; ancak adettendir diye ufak bir özet geçelim.

Dünyanın 1 numaralı çevrimiçi aksiyon oyununu oynayın. Bu vahşi popüler takım oyununda inanılmaz derecede gerçekçi ve farklı türden teröristlere karşı savaşın. Stratejik görevleri tamamlamak için takım arkadaşlarınızla ittifak kurun. Düşman bölgelerini yerle bir ederek rehineleri kurtarın. Rolünüz takım arkadaşınızın başarısını etkileyecek. Takımınızın başarısı da sizin rolünüzü etkileyecek.

[linkbox tur=steam fiyat=18TL gelistirici=Valve link=

Portal

[embed]

Valve'nin tek kişilik oyunu olan Portal, gizemli Aperture Bilim Laboratuvarlarında geçmekte. Portal, evrendeki en yenilikçi oyunlarından biri olarak biliniyor ve oyunculara, oynanabilirliği saatlerce sürecek eşsiz bir oyun vaat ediyor.

Oyun, oyuncuların gideceği yolu değiştirmek, etrafta verilen ipuçlarıyla oyuncuyu doğru yolu bulması konusunda düşündürmek ve tahmin etmesini sağlamak üstüne tasarlanmış. Portal silahı, Half-Life 2'nin "Yer Çekimi Silahı"na benzerlik göstermekte. Tek fark, Portal silahı ile her durumda kendi yolunuzu çizebiliyorsunuz.

Oyuncular fiziksel bulmacaları çözmeli, açılan portallar ile objelere ve kendilerine yeni yollar çizerek mücadelelerine devam etmeliler.

[linkbox tur=steam fiyat=18TL gelistirici=Valve link=

Besiege

[embed]

Besiege, ortaçağ kuşatma mekanizmaları inşa ettiğiniz, büyük kaleleri ve barışçıl bölgeleri ablukaya aldığınız fizik temelli bir bina oyunudur. Yel değirmenlerini ezip cesur askerlerin taburlarını alt ederek değerli kaynakları taşıyabilecek, canavarlara, okçulara ve umutsuz düşmanların elinde olan her şeye karşı savunma sağlayacak bir makine inşa edin. Dağınık bir ordu yaratın ya da gökyüzüne beceriksizce yaklaşın ve bu kırılgan çevresel ortamda bir katliam yaratın! Sonuçta, kalelerini kuşatarak, erkeklerini ve hayvanlarını mümkün olduğunca yaratıcı yollarla öldürerek her krallığı fethetmelisiniz!

[linkbox tur=steam fiyat=15TL boyut=1GB gelistirici="Spiderling Studios" link=

Insurgency

[embed]

Takımınızın hayatta kalması için stratejik üslerin güvenceye alınıp düşman kaynaklarının yok edildiği bu çoklu oyuncu ve işbirlikli oyun yapısını temel alan oyunda, kendinizi dış dünyanın acımasızlığıyla karşı karşıya bulacaksınız. Insurgency’nin ödüllü hikayesini takip ederken, mücadeleci ve acımasız, tek canlı macera oyununda kendinize dikkat edin!

[linkbox tur=steam fiyat=18TL boyut=10GB gelistirici="New World Interactive" link=

Hacknet

[embed]

Hacknet, adından da anlaşılacağı üzere terminal tabanlı, PC için hazırlanmış bir hack oyunu. Ölümü, pek de medya raporlarındaki gibi kaza eseri olmayan ölü bir bilgisayar korsanının ardından tavşan deliğine dalın ve onun talimatlarını izleyin. Eski usul komutları ve gerçek hack yöntemlerini kullanarak keşfedilecek sırların zengin dünyasında bu gizemi çözün.

[linkbox tur=steam fiyat=18TL boyut=500MB gelistirici="Team Fractal Alligator" link=

Grand Theft Auto III

[embed]

Açık dünya oyunlarını sonsuza dek değiştiren efsanevi bir suç destanı.

Liberty City'ye hoş geldiniz!

Eleştirmenlerce beğeni toplayan Grand Theft Auto III, Liberty City'in karanlık ve pek de hoş olmayan yeraltı dünyasını konu alıyor. Grand Theft Auto III, büyük, çeşitli bir açık dünyayla, her seferinde vahşi karakterlerle, onların özelliklerini keşfedebilme özgürlüğüyle, karanlık, merak uyandırıcı ve acımasız suç dünyasını gözler önüne seriyor.

Yıldızların seslendirmesi, çizgisel karanlık hikaye akışı, çarpıcı müzikler ve devrim niteliğindeki açık dünya oyun deneyimiyle Grand Theft Auto III, açık dünya oyunlarında bir nesli tanımlayan oyun olmaya hak kazanmıştır.

[linkbox tur=steam fiyat=18TL boyut=500MB gelistirici=Rockstar Games link=

Grand Theft Auto: Vice City

[embed]

Vice City'ye ve 1980'lere hoş geldiniz.

Büyük saçların döneminde, abartılı ve pastel kıyafetler giyen bir adamın suçlu dünyasının tahtına tırmanışını konu alan Grand Theft Auto Vice City, sahilden bataklığa, şehrin şatafatlı merkezinden, en ücra köşelerine kadar geniş bir alanda yer alan dünyasıyla şimdiye kadar oluşturulmuş en çeşitli, eksiksiz ve canlı dijital kentlerden biri. İlerleyişin, karakter bazlı olduğu bu yozlaşmış dünyada her şey sizin seçimlerinize bağlı.

Yüksek güvenlikli hapishanede geçirdiği uzun sürenin ardından Liberty şehrinin sokaklarına geri dönen Tommy Vercetti, eski patronu Sonny Forelli tarafından Vice City'ye gönderilir. Tommy’nin, Vice City’deki macerasına katılın ve eğlencenin, gösterişli hayatın ve tehlikeli suç dünyasının sırlarına tanıklık edin.

[linkbox tur=steam fiyat=18TL boyut=1,55GB gelistirici="Rockstar Games" link=

The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut

[embed]

Kendini, dünyayı kontrol etmek için birbirine düşmüş güçlerin savaşının ortasında bulan efsanevi cadı avcısı “Rivia’lı Gerald”la tanışın. Oyunu oynarken tanık olacağınız efsanevi hikayede zor kararlar almak zorunda kalacaksınız. “Role Play” oyunların hikaye anlamındaki doruk noktası olan Witcher, ahlaki belirsizliklerin hüküm sürdükleri bir dünyada, iyiyle kötü arasındaki sınırı çizmektedir.

[linkbox tur=steam fiyat=18TL boyut=15GB gelistirici="CD Projekt - 1C-SoftClub" link=