State of Decay 3 Çıkış Tarihi ve Fiyatı

State of Decay 3 Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Zombi oyunu sever misiniz? State of Decay 3 oyunu şu sıralar hepimizin ilgisi altında bulunuyor. Bu süreçle ilgili olarak oyun dünyasına dair pek çok detay ön plana çıkarılıyor.

2013 yılında başlayan ve içinde bol bol zombi içeren State of Decay serisi, üçüncü oyunuyla oyuncularla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Bu ay düzenlenen Xbox Series X etkinliğinde serinin üçüncü oyunu olacak State of Decay 3, etkileyici fragmanıyla karşımıza çıkarak oyunu sabırsız bir şekilde beklememize yol açmıştı.

Popüler serinin yeni nesil grafiklerle buluştuğu State of Decay 3, fragmanda gördüğümüz kadarıyla muhteşem karlı bir atmosfere ev sahipliği yapacak. Bununla birlikte oyun, bu atmosferi dolayısıyla bizi rahatlıkla gerebilecek bazı misafirleri de içinde barındıracak. Peki fragmanda gördüklerimiz dışında bu oyun hakkında başka hangi detaylara sahibiz?

 Daha önce yapılan bir röportajdaysa Xbox Game Studios başkanı Matt Booty, State of Decay 3'ün daha büyük bir çevrimiçi oyun olacağını ve Microsoft'un yatırımının Undead Labs'in bu hedefe daha hızlı ulaşmasını sağlayacağını söylemişti.