Starfield Oyunu için Yeni Sızıntılar Var

Starfield Oyunu için Yeni Sızıntılar Var

Bethesda, Microsoft tarafından satın alınmış olsa da faaliyetlerine tüm hızı ile devam ediyor. Hatta firmanın işleri biraz daha hızlandırmış olduğunu bile görüyoruz. Öyle ki uzun süredir beklenen oyunlardan sızıntılar geliyor. Bu oyunlardan birisi de Starfield adı verilen ve ilk defa E3 2018 konferansında duyurulmuş olan oyun olacak.

2018 yılından bu yana sessiz olan oyun, satın alma işleminden sonra gündeme geldi çünkü oyundan yeni ekran görüntüleri sızdı.

İlginizi Çekebilir: Xbox ile Oyunlara Çıkmadan Erişeceğiz

Starfield Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

Yeni ekran görüntüleri oyuncuları heyecanlandırmış olsa da aslında sızan bu görüntülerin 2018 yılından kalan görüntüler olduğunu ekleyelim. Yani görüntüleri sızdıran kaynakların verdiği bilgiler bu yönde.

Bilgilere göre oyun bu ekran görüntüleri oyunun geliştirme aşamasında çekilen ekran görüntüleri. Yani hala oyunun çıkış tarihi kesinleşti demek doğru değil.

Starfield

Bir yandan da şöyle bir şey var ki uzay temalı olacak olan bu oyun için firmanın iptal kararı almadığı düşünülüyor. Oyunun hala geliştirme aşamasında olduğu ve çıkışın 2021 ya da 2022 yılını bulabileceği de söyleniyor. Fakat çıkış tarihi konusunda en net bilgiyi verecek olan Bethesda olacaktır.

Sızdırılan ekran görüntüler en azından Starfield oyununun canlı tutulma çabaları olduğu da söylenebilir. Öyle ki bu yapım çok daha geniş bir oyun yapısı sunacak. Uzay temalı bir oyun olacak ve alanı çok geniş olacak. Haliyle geliştirme süreci de uzun sürüyor olabilir. Resmi açıklamaları takip edeceğiz. Firma bilgi verirse, biz de paylaşım yaparız.