Spider Man 4K Olarak PlayStation 5 İçin Geliyor!

Spider Man 4K Olarak PlayStation 5 İçin Geliyor!

Insomniac Games tarafından yapılan bir açıklamaya göre PS5 için yola çıkan Spider Man oyunu için 4K 60 FPS oynanabilme özelliği sunuluyor. PS5 için konsol seçenekleri konusunda en iyi görseli sunacak olan bu oyun, özellikle performans modu ile gelecek. İhtiyaca yönelik olarak çok daha güçlü boyutlarda ortaya çıkarılan bu oyunlar için, yapmanız gereken pek çok detay var. Hepsini kendinize göre kullanabilir ve ön plana çıkarabilirsiniz. Yeni nesil performans modu ile ilerleyecek olan oyun tarzı için tek bir tıklama yeterli olacaktır.

Miles Morales oyunun PlayStation 5'te performans moduna sahip olacak olması orijinal Marvel's Spider-Man oyunun da benzer bir özelliğe sahip olup olmayacağı konusunda soruların akıllara gelmesine sebep oluyor. Eğer ki her iki oyun da PlayStation 5'te 4K 60 FPS oynatabilecek benzer motorda çalışacaksa bu, yeni nesil konsolun 'Boost Mode' ve geriye dönük uyumluluk konusundaki gücünün bir göstergesi olabilir.

Bu yüzden bu oyunların beklentilerinize cevap vermesi bu beklentileri çok daha iyi bir seviyede ilerletmesi adına zaman kaybetmeyin ve kendinize göre de dataylı bir çalışma üretmeye başlayın. Aşama aşama karşılaştığımız bütün seçenekler ve fırsatlar için her bir ayrıntı sizlerle olacaktır.