Sony Ağustos Ayında Ücretsiz Oyun Dağıtacak! İşte Liste!

Sony Ağustos Ayında Ücretsiz Oyun Dağıtacak! İşte Liste!

Sony tarafından ön plana çıkarılan ve insanlar için daha farklı bir yapıda ilerleme sağlayan, ücretsiz oyunlarla ilgili olarak organize edilen birbirinden farklı çalışma var. Bireysel olarak ortaya çıkarılan bütün seçenekleri tek bir tıklama ile inceleyebilirsiniz.

Temmuz ayının sonuna yaklaşmamızla birlikte önümüzdeki ay ücretsiz olacak oyunlar merak edilir oldu. Kullanıcıları daha fazla bekletmek istemeyen Sony de ağustosta ücretsiz olacak PlayStation Plus oyunlarını açıkladı. Gelin, önümüzdeki ay boyunca PS Plus'ta ücretsiz olacak bu oyunlara daha yakından göz atalım.

İlk oyunumuz Fall Guys: Ultimate Knockout!

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered


Önümüzdeki ay PS Plus ile ücretsiz olacak bir diğer oyun ise Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered. 2009'da piyasaya sürülen orijinal oyunun yeni nesil için tamamen yenilenmiş hali olan bu oyunda, dünyayı çöküşün eşiğine getiren ölümcül ve yeni bir tehdide karşı mücadele etmeniz gerekiyor. Tanıtım videosunu yukarıdan izleyebileceğiniz oyunda sürükleyici, aksiyon dolu bir macera sizleri bekliyor.

Bu iki oyun önümüzdeki günlerce ücretsiz olarak dağıtılacak gibi görünüyor. İlgili arkadaşlarımız için 4 Ağustos tarihinden itibaren PS plus üyeliği yapmalarını öneriyoruz.