Sonunda. Red Dead Redemption 2

Sonunda. Red Dead Redemption 2

Geçtiğimiz günlerde, 2017 sonbaharında çıkacağını duyurduğumuz Red Dead Redemption 2 hakkında, İngiltere menşeli oyun tedarikçisi Base'den hepimize güzel bir haber var.

Read Dead Redemption, piyasaya çıkışı ile birlikte 14 milyonun üzerinde kopya satarak büyük bir başarıya imza attı. Uzun zamandan beri oyunun devamı dört gözle bekleniyordu. Resmi açıklamanın yapılmasını beklediğimiz bu günlerde, Base adlı oyun tedarikçisi oyunu ön satış için listelerken, istemeden oyunun 26 Eylül 2017'de çıkacağını duyurmuş oldu. 26 Eylül tarihinin site tarafından rastgele bir tarih olarak konmadığını düşünmek için haklı sebeplerimiz var.

Bu Sefer Kesin Mi?

Öncelikle, oyunun bahar 2017'de çıkacağı bilgisi sızmıştı/sızdırılmıştı. İkincisi ise 26 Eylül 2017'nin Salı gününe denk geliyor olması; bu da oyunların genellikle çıkarıldığı gün demek. Son olarak, sitedeki Days Gone, Sea of Thieves ve Crackdown 3 gibi diğer ön satıştaki oyunların Red Dead Redemption’dan farklı olmak suretiyle 31 Aralık 2017 olarak listelenmiş. Kısacası 26 Eylül 2017'nin rastgele bir tarih olmadığını söyleyebiliriz. Oyunun Playstation 4 ve Xbox One platformları için çıkarılacağı duyurulmuştu. Ancak PC kullanıcıları için hâlâ çok geç değil.

Base.com'da oyunun listelenişi aşağıdaki gibidir.

rdr2-base-leak

Dört gözle beklediğimiz Read Dead Redemption 2'nin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.