Sizler İçin En İyi 5 Xbox Oyununu Seçtik!

Sizler İçin En İyi 5 Xbox Oyununu Seçtik!

Türkiye’de sayıları az olan Xbox oyuncularından mısınız? O halde size güzel bir haberimiz var! Xbox’unuzda oynayabileceğiniz en iyi 5 oyunu sizler için listeledik.

1. Halo Wars

Bu oyun, listemizin ilk sırasında yer alıyor; çünkü oyunculardan aldığı olumlu geri dönüş şaşılacak cinsten. Heyecan verici ve aksiyon dolu olan bu oyun, bu tarz oyunları seven oyuncular için tam anlamıyla mükemmel! Efsanevi Halo dünyasında geçen oyunumuz strateji bazlı. Bu evrende uzaylı ittifakına karşı ordularınızı ve savaş şirketlerini kullanabilirsiniz. İnsan ırkını yok etmeyi amaçlayan uzaylılar, sizi zorlu bir mücadeleyle karşı karşıya bırakıyor. Tek yapabileceğiniz, onlara karşı planlar kurup stratejik görevler oluşturarak insanlığı bu sondan kurtarmak!

2. Civilization Revolution

Oyunumuz, sahip olduğu 16 ulusla size içlerinden birini seçip sıfırdan başlayarak onu inşa etme fırsatı sunuyor. Örneğin, Çin’den Afrika'ya, Amerika’dan Almanya’ya istediğiniz ulusu seçip onu sıfırdan inşa edebilirsiniz. Bu tamamen sizin kişisel ilgi alanınıza bağlı. Ulusunuzu kurduktan sonra düşmanlarınızı safdışı bırakarak amaçlarınızı bir bir elde edebilir ya da online olarak diğer oyunculara zor zamanlar yaşatabilirsiniz!

3. Rainbow Six Vegas

Kendi geleneksel karakterinizi oluşturup kendi spor oyunlarınızı tasarlayabileceğiniz macera dolu oyunumuzla karşınızdayız! Kendi silahlarınız yapıp saç stilinizi seçebileceğiniz, denge, menzil ve yeteneklerinizi ayarlayabileceğiniz oyun, diğer oyuncularla veya kendi başınıza eğlenebilmeniz için sınırsız eğlence imkanı sunuyor!

4. Tropico 3 by Kalypso Media

Macera içeren şeylere karşı ilginzi varsa bu oyun da tam size göre! Para kazanıp görevlerinizi tamamlayabileceğiniz 15 farklı mecra sunan oyun, turizmden petrole ve madenciliğe kadar bir çok iş kolunu bünyesinde barındırıyor. Ayrıca etrafınızdaki spor müsabakalarına müdahele edebilir, yolunuza güçlü bir şekilde devam edebilmek için gerekli imkanları yaratabilirsiniz.

5. Thor God of Thunder

Sega of America tarafından yayınlanan ve Marvel çizgi romanları ile filmlerine dayanan oyunumuzda kuzey dünyalarını devlerden kurtarmanız için tasarlanan macera dolu görevler içeriyor. Ölümcül çekiçlerinizi etrafa fırlatabildiğiniz gibi, fırtına güçlerinizle etrafı kasıp kavururken efsanevi zamanlar geçirebilirsiniz. Bu oyun, mitoloji, tanrılar ve eski moda silahları seven oyuncular için biçilmiş kaftan! Farklı taktikler kullanarak düşmanlarınızı yenerken onları zayıf noktalarından vurabilir, hatta bunu yaparken silah yükseltmeleri bile kazanabilirsiniz!