Sims 4 Star Wars Paketi Duyuruldu

Sims 4 Star Wars Paketi Duyuruldu

EA Games'in başarılı hayat simülasyonu oyunlarından biri olan Sims serisi, son olarak Sims 4 ile geldi ve 2014 yılında yayınlanan oyun çok farklı bir kategoride başarı getirmiş oldu. Farklı bir kategori için iyi bir girişim olan oyunun popüler olmasını sağlayan hayatta kalma teması yönü var ama asıl mesela bu değil.

Evet diğer oyunlardan ayrı bir yapı olsa da zaman içerisinde kullanıcılar bu oyundan da sıkılabilirdi ve aynı oranda ilgi göstermeyebilirdi. EA Games elindeki hamuru çok iyi yoğurdu. Sürekli olarak yeni bir ek paket, yeni bir içerik ekleyerek oyuna renk kattı. Yıl oldu 2020 ve hala Sims 4 için yeni içerikler geliyor. Bu sefer Sims 4 Star Wars paketi ortaya çıktı.

İlginizi Çekebilir: Ride 4’ün PS5 Sürümünün Videosu Yayınlandı

Sims 4 Star Wars Paketi 8 Eylül'de Geliyor

Oyuna eklenecek olan paketin tam adı Star Wars Journey to Batuu olacak. Adından da anlayacağınız gibi bu paket oyuna tüm Star Wars karakterlerini ekleyecek. Bilindik bilinmedik tüm Star Wars karakterlerinin oyuna eklenmesinin yanında, efsaneye özgü bazı eşyaların da yapıma eklendiğini göreceğiz.

[embed]

Özel oluşturulmuş ögeler oyuna eklenecek ve oyun daha da zenginleştirilecek. Tabii ki filmden tanıdığımız çok ünlü karakterler de oyunda olacak. Mesela oyuna yeni gelecek olan Kylo ve Rey. Işın kılıcı, droidler gibi nesnelerin de ekleneceği yapım, zenginleştikçe zenginleşmiş olacak ve Sims 4 yeni bir boyut kazanacak.

Ek paketin yayınlanacağı tarih ise 8 Eylül olarak açıklandı. Yani yarın yeni paketi görme şansına erişeceğiz. Sims 4'e gelecek olan bu ek paketin oyunu en az bir 6 ay daha gündemde tutacağı ise kesin gibi. Şimdiden yayınlanan fragmana gösterilen ilgi oldukça fazla.