FIFA 21 için Kötü Haber Geldi

EA Games'in en çok beklenen oyunu FIFA serisinin yeni oyunu için açıklamalar gelmeye devam ediyor. Çıkış tarihi yaklaşan oyunun şu sıralar demo versiyonunun yayınlanacağı düşünülüyordu. Fakat yeni açıklamalar can sıktı çünkü merakla beklediğimiz demo sürümünü oynayamayacağımızı öğrendik.

FIFA 21 geliştiricilerinden gelen açıklamalara göre yeni oyunda bu yıl farklı bir yola başvurulacak. Demo sunulmayacak ve demo yerine sadece EA Play abonelerine özel bir ayrıcalık sunulacak.

İlginizi Çekebilir: Crysis Remastered PC ve Konsollar için Yayınlandı

FIFA 21 Demosu Yok

Bu yıl demo yayınlanmayacak ama EA Play üyelerine erken erişim imkanı sunulacak. Eğer EA Play üyesiyseniz bu durumda oyuna 1 Ekim tarihinde erişebileceksiniz. Fakat bu erişim de sınırlı bir şekilde yapılacak.

Bu erişim için de sınır 10 saat olarak belirlenmiş durumda. 10 saat erişim sonrasında oyunu yeniden açmak mümkün olmayacak. Tam sürümünün ne zaman geleceği konusunda da bir açıklama var. Buna göre yapımın tam sürümü de 9 Ekim itibariyle yayınlanacak.

[embed]

Peki, EA Games neden FIFA 21 demo sunmuyor? Her sene oyunu denemek adına bir demo sürümü yayınlanıyordu ve oyuncular bu şekilde yapımı deneyerek satın alıp almamaya karar veriyordu.

Aynı şey yeni oyun için geçerli olmayacak çünkü geliştirici ekibin odağını çevirdiği söyleniyor. Geliştirici ekip demo ile uğraşmak yerine yeni nesil oyun konsollarındaki oyun deneyimini arttırmaya yönelik çalışma yapacak. Yani bir demo göremeyeceğiz. EA Games ne derse desin bunun bir satış stratejisi olduğu da düşünülebilir.

Oyun Haberleri Haberleri