Crysis Remastered PC ve Konsollar için Yayınlandı

Crysis Remastered PC ve Konsollar için Yayınlandı

Erteleme alması nedeniyle çıkış tarihinin aylarca uzatılacağı düşünülen Crysis Remastered oyunu için böyle bir durum geçerli olmadı. Yeni oyun Nintendo konsollar için yayınlanmasının hemen ardından, PC ve konsollar için yayınlandı.

18 Eylül itibariyle satışa açılan oyunun, özellikle grafik yapısı ile kendisine hayran bırakacağı kesin. Şimdiden oyun için oldukça iyi yorumlar gelmeye başladı. Ama burada PC oyuncularını ayrı bir yere ayırmak gerekiyor çünkü PC kullanıcılarının Crysis Remastered sürümünden aldığı performans çok daha yüksek olacak.

İlginizi Çekebilir: Mafia Definitive Edition Sistem Gereksinimleri Duyuruldu

Crysis Remastered için Nvidia Artıları

PC oyuncularının en büyük artısı Nvidia ekran kartlarına verilen destek olacak. En başta oyunun RTX teknolojisini desteklediğini göreceğiz. RTX yani ışın izleme sistemiyle beraber görüntüler gerçek mi gerçek dışı mı ayırt etmek çok zor olacak.

İddialı olacak oyunun grafikler açısından zaten başarılı olacağını biliyoruz. Üzerine RTX eklenecek ama bununla da sınırlı kalınmayacak.

[embed]

Bir de yakın zamanda Nvidia'nın yeni ekran kartlarıyla yeni nesle geçen DLSS teknolojisi de oyun tarafından desteklenen teknolojiler arasında yer alacak. DLSS teknolojisi sayesinde, çözünürlük olduğundan çok daha yüksek gösterilebilecek.

Bu teknolojinin desteği ise hemen değil ama birkaç hafta sonra oyuna eklenmiş olacak. Çok düzel artılarla gelecek olan oyunun Türkiye fiyatları da açıklanmış durumda. Yine Türkçe seslendirme destekli olan yapım;

  • 134 TL – PC
  • 139 TL – PS4
  • 85 TL – Xbox

fiyatlarıyla satışa çıktı. Oyunculardan büyük oranda ilgi görmesi beklenen Crysis Remastered çalışmasından sonra devam oyunlarının gelip gelmeyeceği de merak ediliyor. Belki bu yapımdan sonra bir devam serisi de satışa çıkabilir.