Sekiro: Shadows Die Twice Satışları Patladı!

Sekiro: Shadows Die Twice Satışları Patladı!

FromSoftware tarafından geliştirilmiş olan oyunlar hepimiz için önemli bir aksiyon yaratıyor. Sekiro: Shadows Die Twice ismiyle yayınlanan oyun 5 milyon kopyayı geride bıraktı ve adından da oldukça söz ettirdi.

FromSoftware tarafından geliştirilen ve dağıtımcılığını Activision’ın üstlendiği Sekiro: Shadows Die Twice oyununa dünya çapında büyük bir ilgi var. Bu ilginin karşılığı olarak firmadan yapılan açıklamada oyunun fiziksel kopya satışlarının 5 milyonu aştığı açıklandı.

Mart 2019 tarihinde raflardaki yerini alan yapım, aradan geçen zamanda hem oyuncuların hem de eleştirmenlerin beğenisini kazanmayı başardı. Hali hazırda çok ciddi bir satış başarısı yakalayan yapım, fiziksel kopya satışlarında da 5 milyon barajını geride bıraktı.

Sürekli artışta gidiyor ve kendi reklamını kendisi yapıyor!

29 Ekim’de yeni bir güncelleme alacak olan yapımın satış rakamları da güncellendi. Yaklaşık bir yıl önce açıklanan son satış miktarı, dünya çapında 3,8 milyon adet olmuştu. Son açıklamayla satışların en az 1,2 milyon adet daha arttığı ortaya çıkmış oldu.

Sekiro: Shadows Die Twice oyunu şu anda Xbox One, PS4 ve PC oyuncuları tarafından oynanıyor. Fiziksel kopya satışlarına ek olarak oyunun dijital versiyonu da çeşitli oyun platformlarında yer alıyor.