Sea of Thieves'in Temmuz Güncellemesi Resmen Ertelendi

Sea of Thieves'in Temmuz Güncellemesi Resmen Ertelendi

16 Aralık 2016 tarihinde piyasaya sürülen aksiyon-macera oyunu Sea of Thieves hakkında yeni bir haber geldi. Herkes tarafından hayranlıkla oynanan bir oyun olarak ön plana çıkan Sea of Thieves, bir güncelleme paketiyle son zamanlarda gündeme geliyordu. Gündeme gelen güncelleme paketiyle alakalı hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Bu gelişme oyunu oynayan insanlara üzüntü vereceğini şimdiden söyleyelim.

Rare çatısı altında çalışan mühendisler tarafından gerçekleştirilen ve 2016 senesinde piyasaya sürülen aksiyon ve macera temalı oyun Sea of Thieves, bilindiği üzere kısa zamanda birçok oyun sever tarafından hayranlıkla oynanıyor. Microsoft Windows ve Xbox One platformları için yayınlanan bu oyun, her zaman kendisini geliştiren güncellemeleri sayesinde 4 senedir ayakta kalmayı başardı. Güncellemelerin her zaman olumlu şekilde olmasından dolayı oyunu oynayan oyun tutkunları tarafından da hep olumlu şekilde eleştirildi.

KAFALAR KARIŞIK

Sea of Thieves tarafından Temmuz ayında getirilmesi beklenilen güncellemenin maalesef ertelendiği haberi alındı. Sea of ThievesAshenWinds’i bugünden oyuncularla buluşmayı amaçlayan Rare, güncellemenin ertelenme kararını resmi internet sitesinde duyurarak herkesi şoka soktu. Güncellemenin ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir bilginin olmamasından dolayı herkesin kafası karışmış durumda.

TWITTER’DAN AÇIKLAMA YAPTILAR

Rare, güncellemeyle alakalı gerçekleştirdiği ilk açıklamasında 22 Temmuz tarihinde 22.00’da güncellemenin geleceğini bildirmişti ancak Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamaya göre bu güncelleme tarihini değiştirdiklerini resmen açıkladılar. Yeni tarihin henüz bilinmemesine karşın geliştiriciler yeni tarihle alakalı da kısa sürede açıklama yapacaklarını açıkladılar.

Sea of Thieves oynamayı seven Türk oyuncular da bu gelişmeyle beraber biraz üzüntü yaşadılar. Bu üzüntünün asıl nedeni ise gelecek olan yeni güncellemeyle beraber oyuna yeni silahların dahil edilecek olmasıydı. Bu güncellemenin ertelenmesiyle beraber yeni silahların oyuna eklenmesinin süresi de uzamış oldu.