Sahip olmanız gereken 10 PS4 oyunu

Sahip olmanız gereken 10 PS4 oyunu

Eğer son zamanlarda PS4 yada PS4 Pro aldıysanız veya almayı düşünüyorsanız, o zaman bu haberimiz tam size göre. Şuan PS Store'de konsolunuzun kütüphanesini doldurmak için istemediğiniz kadar güzel oyunlar var.

İşte sizin için hazırladığımız sahip olmanız gerekn PS4'e özel 10 oyun;

Bloodborne

Bloodborne, 2015'te PS4'e özel çıkan en büyük oyunlardan biriydi ve hala da öyle. Oyun, "Souls" serisinin arka planında olan From Software tarafından yaratıldı ve belki de From Software PS4'te en büyüleyici ve en tatmin edici oyunlara imza atanlardan biri. Tetikte olun; oyun zor; ama her bir canavarı öldürdükçe git gide alışıyorsunuz. Sonuçlar tatmin edici olmaktan fazla ve ilk defa PS4 sahibi olanlar için tavsiye etmemek çok zor.

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, belkide şimdiye kadar olan Nathan Drake'in en iyi macerası olabilir. Seri PS3'te "Uncharted: Drake's Fortune" ile başladı. Arkasından onu "Uncharted 2: Among Thieves" ve "Uncharted 3: Drake's Deception" takip etti. Uncharted 4, Nathen Drake'i tüm bu zamanda ölü olduğu düşünülen kayıp kardeşine yardım etmek için inzivasından çıkartır. Nolan North tarafından seslendirilen Nathan Drake, son macerasından sonra inzivaya çekildiğinden beri zekasını ve cazibesini hiç kaybetmemiştir.

Oyunda biraz aile dramı var fakat merak etmeyin spoiler vermeyeceğim. Oyun hakkında söylediklerim yeter. En iyisi siz oynayın ve neden bu kadar tavsiye ettiğimizi kendiniz anlayın.

The Last Of Us Remastered

Eğer PS3'te The Last of Us'un orjinalini oynadıysanız, o zaman birde PS4'te oyunun "Remastered"ını oynamanızı tavsiye ediyorum. Oyunun "Remastered"ı en az orjinali kadar iyi ve aynı zamanda PS4 için optimizasyon gelişimi, çatışma sahnelerinde iyileştirmeler ve daha iyi grafik güncellemeleri getirdi. Bu yenilikler arasında bir de fotoğraf modu eklendi. Böylece oyun sırasındaki en iyi anlarınızın fotoğrafını çekebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Oyunun 8 oyuncuya kadar hem karşılıklı takımlardan olabileceğimiz hem de aynı takımlarda olabileceğimiz bir "Multiplayer Mod"u var. The Last of Us Remastred PS4'teki en iyi 3 kişi, hayatta kalma/korku oyunlarından biri. Oyunun "Remastered"i oyuna özel ve şimdi de PS4 Pro için uygun hale getirildi. Emin olun oynadığınıza pişman olmayacaksınız.

inFamous: Second Son

Dalsin Rowe dumana dayalı güçleriyle harika bir mutanttı ya da oyunumuz dünyasında geçen ismiyle "conduit". Second Son'un muhteşem açı dünya oynanışyıla ve "Boss Fight"leriyle sizi günlerce meşgul edecek.PS4'e özel çıkan bilinen en iyi oyunlardan dolayı Infamous Second Son'un değeri Mart 2014'te yayınlandığından beri azalmakta. Oyunun başarısı Infamous First Light'in başarısıyla ortaya çıktı.

Killzone

Oyunda Lucas Kellan adlı karakteri oynuyoruz ve "Vekta" ve "Helghast" arasındaki çatışmayı araştırmak için görevlendiriliyoruz. Oyunun ana hikayesi, sizi taktiksel oynamaya itiyor. Spoiler vermemek için daha fazla devam etmeyeceğim; ancak bu mücevher değerindeki oyunu almanızı ısrarla tavsiye ediyorum.

Street Fighter V

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, Street Fighter V, Playstation4'e özel bir oyun değil. Bilgisayarınızda da oynayabileceğiniz bir oyun. Bu younu listeye koymamızın sebebi, oyunun uzun bir süre sizi ve arkadaşlarınızı oyunda tutması. Seriden favorilerimiz olan Ryu, Ken, Chun Li ve Guile PS4'e geri dönüyor ve sonuçlar fevkalade. Oyunda Arap dövüşçü Rashid ve Aztek dövüşçü Necalli gibi yeni karakterler var. "V-Gauge", işler sertleşmeye başladığında rakinize karşı karşı saldırıya geçmenin bir yoludur; ki bu yol size dövüşlerde avantaj sağlar.