Rol Yapma Oyunu Blightbound İçin Son Dakika Gelişmesi!

Rol Yapma Oyunu Blightbound İçin Son Dakika Gelişmesi!

Rol yapma oyunu ile ilgili olarak geçtiğimiz dönem duyurulan Blightbound için yeni gelişmeler var. Rol Yapma Oyunu Blightbound olarak piyasaya sürülen bu oyun, kendine has bir yapıda ilerliyor ve güçlü bir dilde karşımıza çıkıyor ve profesyonel çözümlerle birlikte bir denge yaratmış oluyor. 11 Temmuz tarihinde çıkarılacak olan oyunla ilgili 29 Temmuz için erken erişim seçeneği kullanılacak. Oyun 11 temmuz tarihinde tanıtılacak ve 29 tarihinde erişime açılacak.

Awesomenauts ve Swords & Soldiers gibi oyunlarla tanıdığımız Hollanda merkezli video oyun geliştiricisi Ronimo Games, dungeon-crawler tarzındaki yeni oyunu Blightbound’u geçtiğimiz ay duyurmuştu. Aksiyon, macera ve rol yapma ögelerini ‘dungeon’ türüyle birleştiren oyun, yakın zamanda erken erişime açılıyor.

11 Temmuz’da Devolver Digital Direct etkinliğinin bir parçası olarak sergilenecek olan Blightbound, daha sonrasında 29 Temmuz tarihinde Steam’de erken erişime açılacak. Erken erişim boyunca oyuncular, oyunu oynayarak gelişim sürecine katkıda bulunabilecek ve oyunun şekillenmesine yardımcı olabilecekler.

Blightbound nasıl bir oyun olarak karşımıza çıkıyor?

Aslında hikayesi gayet net. Aksiyon macera ve rol yapma konularını içeriyor ve bu sayede çok daha fazla kişiye ulaşılmış oluyor. Detaylar ve farklı beklentiler adına güncel bir seçenek sunan oyun için daha rahat, daha etkili bir yapıda ilerleme sağlamamız mümkün görünüyor. Geç kalmayın ve sizler de kendinize dair bütün seçenekleri buradan kullanmaya başlayın. Hem daha etkili hem de yenilikçi bir çözüm ile birlikte bütün seçimleri kullanabilirsiniz bu sayede.