Rocket League'den Yıl Dönümüne Özel Güncelleme

Rocket League'den Yıl Dönümüne Özel Güncelleme

Geliştirici Psyonix, Rocket League için 5 Temmuz'da "Anniversary Update" adlı bir güncelleme yayınlayacağını açıkladı. Bu güncellemede oyuna, "Competitive", "Private" ve "Casual" maçlarda oynanabilir olacak, "Champions Field" adlı standart ve modern görünümlü bir yeni stad gelecek. Aynı zamanda güncelleme, "Competitive Season 5"in başlangıcı ve "Competitive Season 4"ün de bitişi olacak. Monstercat'tan oyuna, 18 yeni şarkı eklenen "Rocket League Radio"nun tanıtımı yapılacak.

Season 4'ün sonunda ödüller biraz farklı olacak. Oyuncuların, sezonu nasıl bitirdiklerine bağlı olarak yeni tekerleklerden ziyade yeni parkurlara hak kazanmaları sağlanacak.

"Centio V17" ve "Animus GP" adlı yeni savaş arabaları eklenecek. Bu araçlar sadece yeni "Overdrive Crate"de kullanılabilir olacak. Ayrıca ilk defa oyunda, özel motor sesleri ve gol patlamaları içeren özelleştirme seçenekleri bulunacak.

[gallery link="file" size="full" td_select_gallery_slide="slide" ids="24090,24091,24092"]

Güncelleme, yeni kazanımlar ve kupalar, yeni müzik ayarları ve daha fazlasını içerecek. Güncelleme tarihi yaklaştıkça daha fazla bilgiye sahip olacağız.

Aşağıdan Anniversary Update'nin trailer'ini izleyebilirsiniz.