Riot Games LOL Hayranları İçin LOL ESports'u Duyurdu!

Riot Games LOL Hayranları İçin LOL ESports'u Duyurdu!

Riot Games LOL Hayranları İçin LOL ESports'u Duyurdu!

2009 senesinde ilk kez piyasaya sürülen LOL oyunu bugün dahi milyonlarca oyunseverin beğenisini çekiyor. Bu durumun bilincinde olan League of Legends geliştiricisi Riot Games de oyunla ilgili çalışmalarını sürdürüyor ve oyuncuların ilgisini kaybetmemesi için elinden geleni yapıyor.

Şirket şimdi, namıdiğer LoL için yeni bir adım daha attığını resmen duyurdu. Bu konuya dair yapılacak olan çalışmalar daha çok Lol Esports turnuvaları ile karşımıza çıkıyor. Bölgesel ligleri bir araya getiriyor. Bu sayede oyuncular kendi için daha farklı ve daha keyifli bir dilde ilerlemek istiyor ve hepimiz için dengeli bir kurulum sağlıyor.

Lol Esports markası pek çok kişiye turnuva düzenleyebilir!

LoL Esports e spor markası ile ilgili bir çalışma yaparak kendi markasını efsaneleşmek istiyor. LoL bu konuda e spor faaliyetini sürdürürken hepimize bir denge yaratmak istiyor. Tabi bu konuya bir de Lol severler gözünden bakabiliriz. LoL Esports lig turnuavaları konusunda da kendine has bir yapıda ilerlemiş oluyor.

John Needham konuya dair yaptığı çalışmalarda daha kişisel bir yapıda ilerliyor ve kendi içinde daha detaylı bir çalışma organize ediyor diyebiliriz. Hepimiz için de birkaç beklenti oluşturan bu oyunla ilgili gelişmeler bu şekilde.