Renkleri İle Dikkat Çeken Logitech G Color Collection Tanıtıldı

Renkleri İle Dikkat Çeken Logitech G Color Collection Tanıtıldı

Oyuncu ekipmanları ile dikkat çeken Logitech markası yeni Logitech G Color Collection ailesini duyurdu. 

Logitech’in yeni serisi olan Logitech G Color Collection moda tutkunu olan yayıncılara hitap ediyor. Kullanıcıların odaklarına ya da giydikleri elbiselere göre renklerin değiştirebilecekleri Logitech G Collection, mevcut ekipmanların yeni renklere sahip olan sürümlerini içeriyor. 

Logitech G733 kablosuz kulaklığı üzerinde kurulan bu yeni kulaklıklar şıklığıyla dikkat çekiyor. Hatırlamak gerekirse Logitech G733 kablosuz kulaklığı, 2.4 GHz Lightspeed teknolojisi ile en düşük seviyede ses gecikmesi sunuyor. DTS Headphone X teknolojisi sayesinde stereo sesten surround efekti sunabilen Logitech’in bu yeni kulaklığı yüzde 50 ses seviyesinde 29 saate kadar kullanım ömrüne sahip. 

Özel ses filtrelere sahip olan Logitech’in yeni kulaklığı, özelleştirilebilir RGB aydınlatma ile birlikte geliyor. Sony’nin PlayStation 4 oyun konsolu ile de uyumlu halde olan Logitech G733 kablosuz oyuncu kulaklığı yurt dışında 130 dolar fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Kullanıcılar ayrıca değiştirilebilir kafa bantlarını ve mikrofon kaplamalarını da 10 dolardan satın alabiliyor. 

Ailenin başka bir üyesi ise Logitech G915 TKL G oyuncu klavyesi. Mekanik tuşlara ve Lightspeed bağlantı teknolojisine sahip olan Logitech’in yeni klavyesi 230 dolar fiyat etiketine sahip. Logitech’in Logitech G Color Collection ailesinin son üyesi ise Logitech G305 oyuncu faresi. Kablosuz ya da kablolu olarak oyuncuların sahip olabilecekleri Logitech G305 oyuncu faresinin kablosuz versiyonu 60 dolar fiyat etiketine sahipken farenin kablolu versiyonu ise 40 dolar fiyat etiketine sahip.