Red Dead Redemption 2, Stoklar Tükendi!

Red Dead Redemption 2, Stoklar Tükendi!

Red Dead Redemption 2'nin Amazon'da satışa çıkarılan ön sipariş stokları, PS4 platformu için tükendi! Amazon'dan, oyunun PS4 platformu için ön siparişini satın almak isteyenlerin karşısına, malesef "Currently Unavailable" yazısı çıkıyor. Yani "Şu anda Mevcut Değil". Bununla karşılaşmamızın sebebinin stokların tükenmiş olmasının yanında birçok farklı sebebinde olduğu söyleniyor. Hayranların bu durum hakkında, hemen Amazon ile iletişime geçtiği bildirildi ve Amazon tarafından verilen cevabın, "Halihazırda olan tüm kopyalar satıldı." şeklinde olduğu belirtildi.

Oyunun henüz çıkış tarihi olmamasına rağmen, stokların bitmesi de oyuncuların, oyun hakkında ne kadar heyecanlı olduklarının bir göstergesi. Xbox One'si olanlar bu durumda en şanslı olan kişiler ki, Xbox One için hala stok mevcut; fakat bence elinizi çabuk tutun; çünkü her an Xbox One'nin de stokları tükenebilir! Amazon'dan almak isterseniz oyunun Xbox One versiyonunun ön sipariş fiyatı 59.96$; ancak 24.32$ da kargo parası vermek durumundasınız. Yani toplam 84.28$'a oyuna sahip olabilirsiniz.

Diğer bir taraftan stokların tükenmesi, bazı analistlerin, oyunun popüleritesini ve potansiyel başarısını göz ardı ettikleri anlamına gelebilir.

Umarız yakın bir zamanda PS4 için stoklar yenilenir ve bizleri mutlu eder.