QuakeCon 2020 Yılına Özel Ücretsiz! Hemen Tıklayın!

QuakeCon 2020 Yılına Özel Ücretsiz! Hemen Tıklayın!

FPS türünün belki de en klasik örneklerinden olan Quake oyunu, 2020 etkinliğine özel olarak tamamen ücretsiz bir şekilde geliyor ve kütüphaneye eklenebilir oluyor.

Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberde FPS türünün en klasik oyunlarından birisi olan Quake'in QuakeCon 2020 etkinliği boyunca ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebileceğini söylemiştik. İşte o gün geldi ve Quake, tamamen ücretsiz olarak kütüphanenize eklenebilir oldu.

id Software tarafından geliştirilen Quake'i, 9 Ağustos'a kadar hiçbir ücret ödemeden Bethesda kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu bir kez kütüphanenize eklediğinizde oyun sınırsız süreyle kütüphanenizde kalacaktır. Dolayısıyla dilediğiniz zaman Quake'i indirebileceksiniz.

Quake'i ücretsiz olarak kütüphanenize eklemek için yapmanız gereken şey fazlasıyla basit. Öncelikle bu bağlantıya giderek Bethesda Launcher'ı bilgisayarınıza indirin ve kurun. Ardından Bethesda'ya üyeliğiniz varsa Launcher üzerinden giriş yapın, yoksa Bethesda'ya kayıt olun. Üyelik bilgilerinizle Launcher üzerinde giriş yaptığınız an Quake kütüphanenize eklenecektir.

Bethesda, geçtiğimiz hafta paylaştığı duyuruda yapılan bağış miktarının 10 bin doları aşması durumunda Quake 2'nin de ücretsiz olacağını söylemişti. Yayında yer alan bilgilere baktığımızda bağış miktarını 11 bin 409 dolar seviyesine ulaştığını görüyoruz. Dolayısıyla Bethesda Launcher'a giriş yaptığınızda Quake 2'nin de kütüphanenize eklenmesi an meselesi!