PUBG Oyununun Satış Rakamları Açıklandı!

PUBG Oyununun Satış Rakamları Açıklandı!

PUBG, 12 Aralık 2017 tarihinde oyun severlerin hayatına girmişti. Satış rakamlarıyla sürekli gündeme gelmişti. Oyunun son satış rakamları açıklandı.

PUBG, Bluehole tarafından geliştirilmiş ve hayatta kalma üzerine hikâye edilmiş bir oyundur. Piyasada Fortine, Call of Duty: Warzone gibi rakipleri bulunuyor. Şirket, 2 yıl önce PUBG oyununun 50 milyon adet satış rakamına ulaştığını duyurmuştu.

Sürekli Artan Bir Rakam

Geçtiğimiz ay PC sürümüne C4 bombası ilave eden Güney Kore merkezli şirket, PUBG oyununda aksiyonu yükseltmek adına böyle bir projeye girdiğini belirtiyor. Blehole, PUBG oyununun PlayStation 4, PC ve Xbox One için piyasa sürülen versiyonunun bugün itibariyle 70 milyon adet satış barajının üstüne çıktığını duyurdu.

PUBG ve Rakipleri Arasındaki Rekabet Kızışıyor

Ubisoft kısa süre önce Hyper Scape adlı Battle Royale oyununu tanıtmıştı. Bununla karşılaştırıldığında PUBG oyununun işi zorlaşıyor gibi görünüyor. Çünkü Fransız şirketin tanıtımını yapıp piyasaya çıkardığı oyun şu an herkes tarafından deneyimlenebiliyor.

Call of Duty: Warzone cephesinde ise işler daha da kızışık. Oyuna 200 kişilik oyun modu eklendiği duyurulmuştu. İlerleyen zamanlarda bu üç oyun ve diğer benzerleri arasında rekabetin daha da artacağını tahmin edebiliriz. Buna karşın PUBG oyunu Google Stadia Pro ve Xbox Game Pass için çeşitli kampanyalar düzenledi ve bunlardan ne kadar destek gördüğü henüz net değil.