Pubg Mobile, 2 Milyon Dolarlık Ödüllü Dünya Turnuvasını ve Yeni Güncellemeyi Duyurdu

Pubg Mobile, 2 Milyon Dolarlık Ödüllü Dünya Turnuvasını ve Yeni Güncellemeyi Duyurdu

Çin’in mobil oyun devlerinden Tencent Games’in en önemli oyunlarından biri olan PUBG Mobile, kullanıcılarına 1.0 güncellemesini duyurdu.

Yeni güncelleme ile dev ödül havuzuna sahip dünya turnuvası ve daha bir çok yenilik geliyor. Tam 2 milyon dolarlık ödül havuzu ile oynanacak turnuva, kasım ayının sonlarına doğru başlamış olacak.

PUBG Mobile’ı her zaman güncel tutmak ve daha keyifli hale getirmek için çalışan Tencent Games, sık sık özel turnuvalar düzenleyerek kullanıcıları ile etkileşimi sürdürüyor. Düzenlenen etkinliklerle birlikte milyonlarca doları kullanıcılarına sunan Tencent Games, yeni bir turnuva için hazırlık yapıyor. Toplam 2 milyon dolarlık ödülün dağıtılacağı turnuvanın başlama tarihi ise kasım ayını bulacak.

Oyunun geliştirici ekibi, 2 milyon dolarlık bu ödül havuzlu turnuva öncesinde performans artışları ve diğer avantajları da beraberinde getirecek 1.0 güncellemesini yayınlayacak. Şirketten yapılan açıklamaya göre 8 Eylül’de yayınlanması beklenen güncellemenin cihazdan cihaza değişiklik göstermek sureti ile kare hızında yüzde 30 civarında bir artış ve gecikmelerde de yüzde 76’lık bir düşüş sağlaması bekleniyor.

Güncellemeyi basın açıklaması ile duyuran PUBG Mobile ekibi, güncellemelerin içeriği hakkında da bilgi verdi. Açıklamalara bakılırsa karakter iyileştirmeleri, oyun içi grafik geliştirmeleri, interaktif lobi, yepyeni bir arayüz, geliştirilmiş çevre efektleri, geliştirilmiş sistem animasyonları gibi bir çok yenilik güncelleme ile birlikte sunulacak.

Bugüne kadar en büyük ödülün sunulduğu ödül havuzuna sahip olan PUBG Mobile Global Championship, Avrupa, Amerika, Güney Asya, Güneydoğu Asya, Çin ve Orta Doğu’nun en iyi takımlarını karşı karşıya getirecek. Kasım ayı sonu ile birlikte başlayacak olan turnuvada izleyici olacak mı? Şimdilik bilinmiyor.