Psychonauts 2 Yeniden Ertelenince Herkesi Merak Sardı

Psychonauts 2 Yeniden Ertelenince Herkesi Merak Sardı

Dün organize edilen Xbox Game Showcase etkinliğinin en öne çıkan oyunlarından biri de Pyschonauts 2 oldu. Jack Black ile beraber şahane bir ön tanıtım filmi hazırlamayı başaran Double Fine takımı, oyunun çıkış tarihiyle alakalı olarak herhangi bir bilgi paylaşımı gerçekleştirmemişti. Ama ön tanıtım filminin yayınlanmış olduğu Youtube sayfası üzerinde önemli ayrıntılara yer verilmiş.

Gerçekleştirilen açıklamaya bakıldığı zaman oyunun çıkış tarihinin 2021 senesine ertelendiği ortaya çıktı. Yeni nesil konsollarla beraber gelmesi beklenilen Pyschonauts 2 oyununun Xbox sayfasında yer alan bilgilerinde de güncelleme yapılmış ve 2021 olarak düzeltilmiş. Konu Pyschonauts olduğu zaman bu ertelemeler insanın gerçekten de gözünü korkutuyor.

Oyun Tutkunları Tarafından Merakla Bekleniyor

Pyschonauts 2 oyunu aslında bakıldığı zaman bir piyasaya çıksa ve oyuncularla buluşsa, çok büyük bir ilgi alacak fakat yaşanan gecikmeler dolayısıyla bir türlü bu nasip olmadı. Pyschonauts 2 oyunu herkesin merakla beklediği oyun yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Double Fine ekibi dolayısıyla bu meydana gelen ertelemelerin olduğu düşünülüyor.

2019’da çıkacağı söylenmişti!

Psychonauts 2 oyununun yapımına Double Fine ekibi 6 sene evvel başlamıştı. Yıllardır ertelenen bu oyun artık oyun tutkunlarının sabrını da tüketmeye başlamış gibi görünüyor. Psychonauts 2 oyunu 2015 senesinden bu zamana kadar ertelenmektedir. Double Fine tarafından ortaya atılan nihai tarih olarak söylediği 2019 senesinin geçtiği de neredeyse 7 ayı geçti.

Erteleme Yeniden Olacak Mı? Şeklinde Tedirginlik Var

Bu sebepten dolayı da erteleme haberlerinin halen daha geliyor olması gerçekten korkutucu bir hal aldı. Yapılan son resmi açıklamaya bakıldığında 2021 senesinde çıkacağı söylenilen oyunun herhangi bir ertelemeye daha maruz kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.

Psychonauts oyunu gerçekten de farklı konusu ve grafikleriyle dikkat çekmeyi şimdiden başarmıştı. Bakalım oyun sektörüne damgasını vurabilecek mi? Yoksa istenileni veremeyecek mi?