PS5 Online Satışa Geldi! PlayStation Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

PS5 Online Satışa Geldi! PlayStation Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Sony bandından nihayet diyebileceğimiz bir açıklama geldi. Sony tarafından merakla beklediğimiz bir yeni nesil oyun konsolu olarak ön plana çıkarılan PS5 için, ne zaman çıkacağına dair net bir tarih yoktu elimizde. Lakin ortaya atılan iddialara bakarsak, bu konuda bir sızıntının yapılmış olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu görüyoruz. Ortaya çıkan iddiadan sonra nihayet kesin diyebileceğimiz net bir tarih var!

Playstation 5 ne zaman çıkıyor gibi soruların cevabını vermek adına yaptığımız araştırmalarda bazı sızıntılarla karşılaştık. Amazon Hindistan tarafında yapılan tanıtımda yeni iddiaları da beraberinde getirir düzeyde. Late 2020 olarak yapılan tanıtımda, 2020 sonu ya da 2021 başı olarak ürünü satacak gibi görünüyor firma için. PS5 çıkış tarihi belli olmaya başlarken, Hindistan üzerinde yeni bir tanıtım daha planlanıyor. Amazon ve Flipkart tarafından ürünün listelenmesi ile ilgili olarak yeni bir lansman demek diyebiliriz. Sürekli bir lansman için çalışan Sony, bu konularda gerçekten eğlenceli sunumlar yapmaya devam ediyor. Resmi duyurulara göre sizlere konsollarla ilgili bilgiler vermeye devam edeceğiz.

PlayStation 5 fiyatı ne kadar?

İnternet sitemiz üzerinde ön plana çıkan ve yavaş yavaş gördüğümüz Playstation 5 fiyatı ile ilgili de tahminler var. Netlik kazanacak fiyata göre en azından çıkış tarihine yetiştirilmek için yeni bir içerik hazırlayacağız. Bu fiyatların tamamında ekstra vergi yükümlülüğü var gibi görünse de bazı vergi indirimleri ile bu konuda bir erişim yapmak mümkün görünebilir.