PS Plus, Mayıs Oyunları Açıklandı!

PS Plus, Mayıs Oyunları Açıklandı!

Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus üyelerinin, Mayıs ayında ücretsiz indirebilecekleri oyunların listesini yayınladı.

İşte oyunlar,

Alienation (PS4): Dünyanın en iyi askerlerini toplayın ve gezegeninizi geri almak için istilacı uzaylıları yok etmeye hazırlanın.

Tales from the Borderlands (PS4): Haydutlar, katil robotlar, vahşi bitkiler ve hayvanlar… Pandora'da insanı kendisine çeken gizli Vault'lar dışında görmek isteyeceğiniz çok az şey var.

Blood Knights (PS3): Düşmanın üstün gücünün karşısına dikil ve vampire dönüşmüş bir vampir avcısı olarak onurunu kurtar. Vampir yeteneklerini, güçlü kılıç darbeleriyle birleştirip öldürücü saldırılar gerçekleştir.

Port Royale 3: Pirates and Merchants (PS3): Oyuncuları, 17. Yüzyıl Karayipleri’nde geçen epik bir macera bekliyor. Bu üç zengin içerikli senaryoda genç bir kaptanın rolünü üstlenin: maceraperest, tüccar ve korsan.

Laser Disco Defenders (PS Vita): Laser Disco Defenders’e, kötü kalpli Lord Monotone’yi yenmek üzere çıktıkları yolda, onlara katıl ve galaksiyi yalnızca kendi ezgileriyle dans etmeye zorlamak için popüler Mirror Moon'u kullanmasını engelle. Bu kendi kendini fırlatan mermiler cehenneminde, duvarlardan seken ve seni vurabilecek lazer ışınları karşısında hazırlıklı olmalısın!

Type: Rider (PS Vita): Yazı tipleri ve karakterlerin, tarihi ile sırlarını açığa çıkaracağınız bu büyüleyici ve benzersiz deneyime kendinizi kaptırın! 2 noktadan bir cisim oluşturun; yazı tipi tarzları ve tekniklerinin ait olduğu çağlarda yolculuk yapın.