PS Plus, Haziran Ayı Oyunları Belli Oldu!

PS Plus, Haziran Ayı Oyunları Belli Oldu!

Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus üyelerinin Haziran ayında, ücretsiz indirebilecekleri oyunların listesini yayınladı.

İşte oyunlar,

KILLING FLOOR 2: Klasik silahların kombinasyonunu, doğaçlama patlamaları ve el yapımı yakın dövüş silahlarını kullanarak Horzine Biotech'in başarısız olmuş deneyleri tarafından ortaya çıkan kaosu bertaraf edin. 6 arkadaşınızla birlikte co-op olarak oynayabileceğiniz Killing Floor 2, her gelen güncellemeyle popülerliğini daha da arttırıyor. Muhakkak denemelisiniz. Oyunun normal fiyatı 119TL.

LIFE is STRANGE: Fotoğrafçılık öğrencisi Max, yıllar sonra ilk defa Arcadia Bay'daki memleketine geri döndü. Max, eski dostu Chloe'nin hayatını kurtardığında bir yeteneğe sahip olduuğunu fark etti. Zamanı geri sarabiliyordu. Karanlık geçmişi sezebilen Max, gücünü öğrenmek ve geçmişi değiştirmenin sonuçlarını anlamak zorundaydı. 5 bölümden oluşan oyunun tüm bölümleri, ücretsiz olarak veriliyor. Oyunun normal fiyatı 50.99TL.

PlayStation Türkiye Twitter sayfası, bu ayki oyunları biraz erken açıkladı. Bunu fark edip tweet'i sildi; ancak biraz geç kaldı. Siz neler düşünüyorsunuz? Bu ayki oyunlar oynamaya değer mi?