PS Plus Eylül 2020 Oyunları Açıklandı

PS Plus Eylül 2020 Oyunları Açıklandı

Sony, PlayStation Plus abonelerine Eylül 2020 döneminde ücretsiz olarak dağıtacağı oyunları açıkladı. 

Sony’nin PlayStation resmi hesapları üzerinden yapılan açıklamaya göre PlayStation 4 kullanıcısı olan PlayStation Plus aboneleri Eylül 2020 döneminde PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) ve Street Fighter V oyunlarına ücretsiz olarak sahip olacak. 

PlayStation Plus Eylül 2020 Oyunları Açıklandı

Sony tarafından yapılan açıklama ile birlikte PlayStation Plus Eylül 2020 dönemi oyunları belli oldu. Eylül 2020 döneminde de birbirinden güzel oyunları ücretsiz olarak indirecek olan PlayStation Plus aboneleri bu ay, PlayerUnknown's Battlegrounds ve Street Fighter V oyunlarını ücretsiz olarak indirebilecek. 

PlayStation Plus aboneleri, Eylül ayı ücretsiz oyunlarını 6 Eylül tarihi itibaren indirebilecek. O tarihe kadar PS Plus aboneleri, Call of Duty: Modern Warfare ve Fall Guys oyunlarını ücretsiz olarak indirebilecek. 

PlayerUnknown’s Battleground (2017)

PlayStation Plus abonelerinin Eylül ayında ücretsiz olarak indirebileceği PlayerUnknown’s Battleground oyunu, Battle Royale türünün en önemli oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Günümüz Battle Royale oyun türünün öncüsü olan PlayerUnknown’s Battleground oyunu, çıkışının ardından yıllar geçse de en çok oynanan oyunlar arasında yer almaya devam ediyor. 

Street Fighter V (2016)

Dövüş türü oyunu denilince akla gelen ilk oyun olan Street Fighter son olarak Street Fighter V oyunu ile oyuncuların karşısına çıkmıştı. Çıkışının ilk günlerinde çok eleştirilen oyunlar arasında yer alan Street Fighter V daha sonrasında çeşitli güncellemelerle çok daha iyi hale gelmişti. Eğer ki dövüş oyunu seviyorsanız Street Fighter V oyunu tam elinizden bırakamayacağınız türde bir oyun.