Profesyonel Rainbow Six Siege Oyuncularına Ban!

Profesyonel Rainbow Six Siege Oyuncularına Ban!

Ubisoft, oyundaki her türlü zedeleyici davranışa sıfır taviz politikası yürütüyor. An itibariyle 2 profesyonel Rainbow Six Siege oyuncusu "toxic" davranışlarından ötürü kalıcı ban yemiş durumda. Bu oyuncuların kim oldukları henüz açıklanmasa da bir sonraki maçlar başladığı zaman ister istemez öğrenmiş olacağız.

Ubisoft yaptığı açıklamada oyunun "eğlenceli ve davetkâr" bir oyun olarak kalmasını istediklerini ve Ubisoft Code of Conduct çerçevesindeki kuralların ihlâl edilmesine göz yummayacaklarını yineledi.

Nedir bu Code of Conduct?

Bildiğiniz gibi Ubisoft, herhangi bir kullanıcı ile kuracağınız sözel veya yazılı olarak rahatsız edici iletişim karşıtı birtakım kurallara sahip. İnternet üzerinden, forumlardan veya oyun içi yazışmalardan ırkçı, cinsiyetçi, tehdit içeren veya etik dışı söylemleriniz 1 günden başlayarak "kalıcı ban"a kadar uzayabilen bir yasaklanma dönemi ile sonuçlanıyor.

Ubisoft mevzubahis profesyonel oyuncular hakkında birden fazla delil olduğunu ve en yüksek cezayı almalarına, kalıcı olarak yasaklanmalarına karar verdiklerini açıkladı.